Nu pot eu sa afirm cu certitudine ca este cea mai mare magnolie a Bucurestiului, dar mie asa mi-a fost prezentata si laudata de doua prietene bune care o viziteaza anual. Dar de faptul ca este cea mai mare, cea mai spectaculoasa, frumoasa si inmiresmata, din ce am intalnit eu in viata, sunt absolut sigura. Noroc ca inainte de iuresul saptamanii trecute, am avut un drum de documentare prin apropiere astfel incat am tras o fuga pana la ea.

Asa floare deasa de ziceai ca si-a pus in minte sa nu mai lase pic de ram liber, asa parfum imbatator…nu am mai vazut si simtit vreodata. Rezultatul a fost ca in urmatoarea duminica, adica in superba dupa amiaza a Pastelui, mi-am luat baietii la picior si am mai facut o mica excursie si o sarja de fotografii. Avem deci doua zile, intai cu un cer acoperit si apoi cu unul splendid de albastru si o superba magnolie roz, explodand in floare langa floare langa floare.

Se gaseste intr-o curte de pe Mahatma Gandhi, prima straduta pe dreapta din Soseaua Kiseleff, mergand dinspre Arcul de Triumf catre Piata Victoriei.

Vizionare placuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aceasta postare participa la Miercurea fara cuvinte.

Mihaela Damaceanu