Bine ai venit în căsuţa noastră virtuală şi mulţumesc pentru vizită. Pentru comentarii, sfaturi, pareri si intrebari, ma poti găsi pe e-mail la shoppingshop2010@ymail.com sau pe Facebook, pe pagina blogului.
Ma numesc Mihaela Damaceanu si am scris aproape patru ani pe superblogulluimihnea.blogspot.ro, deschis cu ideea de a posta desenele fiului nostru, Mihnea si de a scrie despre educatia copiilor, din perspectiva de mama de baiat nazdravan si de fosta profesoara. De aici a venit si numele blogului, caci m-am gandit sa ii cer parerea.
Mai nou nu a mai fost deloc incantat nici de denumirea pe care el ales-o si nici de blog. Imi tot spunea ca nu este blogul lui, si intr-adevar acesta devenise mai mult un blog de familie. De aici, a venit si noua denumire, sper eu, mai potrivita cu tema.
Pe langa desenele lui Mihnea, care vor ocupa mereu un loc pe acest blog, am inceput sa scriu si despre alte subiecte care-mi plac. Asa se face ca veti gasi postari pur personale, pe langa cele legate de familie, retete, organizare, meniuri saptamanale, bugetul familiei, cumparaturi, carti si alte preocupari din timpul liber.