Am admirat această frumoasă idee la Irina de câteva luni încoace, tot regretând ba că nu am avut poze, ba că nu am fost acasă, ba că m-a luat valul şi am scris altceva… Cam aşa m-a luat şi luna aceasta, şi cu toate că i-am tot zis soţului meu să mă înveţe şi pe mine să fac colajele acestea, nu ne-am organizat. Să nu râdeţi de mine, dar mereu le făcea el. Şi acum, tot pe ultima sută de metri, m-am dat peste cap de la serviciu, şi tot pe el l-am rugat să mă ajute. Nu mai vreau să ratez participarea, aşa că voi posta acest colaj, cu menţiunea că poza în care apar şi eu, este din septembrie. Deci este un colaj amestecat, cu două luni la un loc :))
Octombrie a fost o lună mai calmă, mai puţin nostalgică, şi datorită superbelor zile ce ne-au tot chemat afară. Cu temele a fost ceva mai uşor, cu blogul mai bine, iar la serviciu lucrurile sunt aşezate şi calme.
Am avut multe clipe plăcute, petrecute printre frunze şi copaci coloraţi. Mihnea a primit sprayurile pentru graffiti şi şi-a exersat măiestria, iar noi am tot fotografiat. 
Nu au fost evenimente majore şi importante, ci doar am izbutit să ne acomodăm cu toamna şi să ne bucurăm de ea, ceea ce sperăm să se întâmple şi în ultima ei lună, şi NOUĂ şi VOUĂ!
Mihaela Dămăceanu