Spuneam în primul episod despre cel mai cel articol că aveam o teamă să fac aceste recomandari, considerând că fiecare are sursele lui de lectura şi nu mai doreşte altele. Tot acolo scriam că e posibil să mă înşel. Se pare că aşa s-a întâmplat, mi s-a părut că v-au plăcut  recomandările 🙂

Voi continua această rubrica, avand  în vedere următoarele considerente:

  • doresc să împărtaşesc cu voi articolele/subiectele/preocupările ce ma fascinează;
  • dorinţa de a arăta aprecierea şi admiratia mea celor ce au scris articolele, dar şi de a întinde o mână de ajutor;
  • să adun într-un singur loc articolele care m-au impresionat cel mai mult şi să pot reveni la ele mai usor.

1.Incepem cu un articol interesant despre

cum putem folosi o parte din obiectele pe care le aruncam

Cred că la unele dintre ele  ne-am gândit fiecare, dar mai cred că tot există şi unele care ne-am scapat. Gândit-negândit, până la urmă important este să şi aplicăm. In primul rând din punctul de vedere al grijii faţă de lumea în care trăim. În al doilea din punctul de vedre al buzunarului familiei 🙂

2. Am recitit un articol de-al Mirunei, scris ceva mai demult. Informaţia este prezentată de Gaspar Gyorgy la o conferinţă şi include multe sfaturi bune despre viaţa de cuplu.

3. Tot de la o conferinţă, Social Media for Parents de data aceasta.  Laura a scris despre cum se văd lucrurile din perspectiva unui vorbitor. 

Niciodată nu strică să să încerci să înţelegi lucrurile şi din perspectiva celuilalt. E uşor să critici când eşti pe margine, aş zice că cel mai uşor.

4. Un articol care m-a atins, căci des mi se reproşează că fac asta. Cristina a scris despre o zi în care nu te plângi. Nu ar fi interesant să exersăm?

5. Navigând pe Facebook se pot întâmpla si lucruri bune! Uitaţi ce am aflat despre ritualul-care-iti-schimba-viata şi cum am descoperit astfel un blog foarte frumos. Posibil ca voi să il ştiţi deja, este cunoscut. Însă nimeni nu le poate citi pe toate, asta este o problemă la care tot caut soluţii. Am mai revenit pe acest blog, îmi place mult, dar nu am lăsat niciun semn pe-acolo.

6. Cum a fost săptămâna Haferland aflăm de la familia Hai Hui. Eu sunt fascinată de satele săseşti şi implicit de tradiţiile şi obiceiurile saşilor. Îmi pare rău că au plecat atâţia şi mai ales e groaznic modul în care s-a întâmplat asta. Visez la câteva zile de bătut cu piciorul meleagurile saşilor şi cu multă plăcere am urmărit articolele despre Haferland. Blogul este relativ nou, o vizită şi o încurajare pică foarte bine autorilor! În schimb, vă promit că veţi citi despre o mulţime de locuri la care eu nici cu gândul nu visez.

7. Si pentru că am ajuns la saşi, nu puteam să nu pomenim de Braşov. O bloggeriţă de care mi-e dor a fost la Oktoberfest la Brasov. Să vedeţi ce de fotografii, am furat şi eu una, mulţumeeeesc  🙂 Îmi e dor şi de Carmen, cred că nu suntem doar două care simţim aşa.

Vă pup şi vă doresc o săptămână frumoasă şi rodnică ca toamna cea bogată!

——————————————————————————

Vă mulţumesc pentru că îmi sunteţi alături!

Dacă vă place ce citiţi, dacă vă e de folos sau vă impresionează cu ceva, vă puteţi abona la blog (în casuţa de abonare din dreapta sus) sau puteţi da un like paginii de Facebook a Blogului de familie.

Iar dacă v-a placut articolul, cu un share pe Facebook il puteţi arăta şi prietenilor.