In speranta ca veti avea nevoie si de urari pentru Anul Nou, continui actiunea inceputa cu urarile de Craciun.

Urari CLASICE de Anul Nou

Anul Nou sa va aduca multa sanatate, bucurii si impliniri! La multi ani!

Anul Nou cu bucurie si cu speranta sa vie!

Fie ca anul 2017 sa va aduca numai fericire, sanatate si mult, mult noroc! Toate dorintele sa vi se implineasca, astfel incat sa fiti foarte fericiti!

La multi ani! Anul Nou sa va aduca cele mai frumoase impliniri si multa sanatate!

La multi ani cu sanatate, bucurii si noroc!

Un An Nou fericit alaturi de cei dragi!

La multi ani cu sanatate, speranta si impliniri!

In anul care vine sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire, belsug, liniste sufleteasca si intelegere reciproca! La multi ani!

Noul an sa va aduca sanatate, putere, multumire sufleteasca, belsug si implinirea tuturor dorintelor! La multi ani!

La multi ani cu sanatate si un An Nou in care sa existe doar dorinte implinite, bucurii si multe realizari!

Sarbatori minunate si linistite, alaturi de oameni buni si fericiti! Un an mai bun sa vina in viata voastra! La multi ani!

In noul an ce vine, visele si noile voastre dorinte sa fie insotite de aceste calduroase urari de implinire! Un An Nou asa cum il visati!

In anul care vine s-auzim numai de bine! La multi ani!

An Nou cu sanatate si bucurii, cu implinirea viselor, cu speranta si credinta in mai bine, cu pace si lumina in suflete si-n priviri! La multi ani!

Noul An sa va aduca sanatate, prosperitate si dragoste. La multi ani!

Iti doresc un An Nou cu spor in toate, cu bucurii, impliniri si sanatate! La multi ani!

Anul care a venit sa va aduca lumina, armonie, fericire, sanatate si iubire! La multi ani!

Urari de Anul Nou ORIGINALE

2017 sa va aduca tot ce va doriti, si in plus, tot ce va trebuie si nu stiti!(Catalin)

Sa dea Dumnezeu ca anul care vine sa fie de 17 ori mai bun ca cel care se incheie! La multi ani! (Cristiana)

In noaptea asta, soaptele si dorintele se vor ridica la cer. E Anul Nou! Incepeti prin a va deschide sufletul, bucurati-va si iubiti curat. Noul An sa va fie mai bun, mai curat si mai roditor! La multi ani 2017! (Violeta)

Va doresc: mult belsug in casa, painea mai gustoasa, datorii putine in anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat, bucurie, gand curat, din a voastra casa, binele sa nu mai iasa!La multi ani!

Fie ca anul care incepe sa va astearna in cale poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri dalbi! Iar dorintele, toate-toate sa vi se implineasca cate una in fiecare zi! La multi ani!

Flori de ghiata si ghirlande. Uratori si plugusoare. Veselie si mai mare. Anul vechi ce-ncet dispare. Pleaca de la fiecare. Un Nou An ce vine lin, Sa ne-aduca cer senin! Impliniri si tot ce-i bine, An prosper cum se cuvine! Sa se-opreasca si la tine, Sporul, casa s-o-nfloreasca. Painea sa nu va lipseasca. Speranta sa va-nsoteasca. Sanatosi sa fiti cu toti. De la bunici la nepoti. Sufletul plin de iubire Si lipici la fericire. Tot ce-i rau in cale piara. Numai bine sa rasara. Pace, liniste si calde ganduri, Va doresc eu printre randuri! Si inchei asta urare. Gand crestin la fiecare. Cu credinta in ajun, Eu atat vreau sa va spun: Sa aveti un AN MAI BUN! O caruta doar cu bani, LA ANUL SI LA MULTI ANI!

Aho, aho, drag romanas/De la sat, de la oras/Ochii pe mesajul meu,/Ca vreau sa iti spun si eu./N-am venit sa te stresez, Am venit doar sa-ti urez/Sanatate, fericire, casa plina de iubire/Buzunarul cu multi bani/Sa traiesti si La multi ani!

Sa va ninga cu bucurii, sa le savurati linistiti si sanatosi!

Cam acestea sunt urarile de Anul Nou, sper sa va fie de folos in zilele ce urmeaza.

Later edit 31.12.2016: Observ ca zilele acestea se citeste foarte mult aceasta postare si m-as bucura daca as reusi sa aflu cine a distribuit-o pe Facebook (de acolo imi arata statisticile intrari multe pe blog) ca sa pot MULTUMI!

M-am gandit sa adaug si urarile scrise de mine anii trecuti si anul acesta, poate va vor placea: An Nou fericit!

An Nou fericit

Pentru Anul Nou(cu o urare draguta foc, compusa de sotul meu).