Am constatat ca pentru a reusi sa chiar faci ceva, e bine sa mai implici si pe altii si sa blochezi din start timpul pentru acea activitate.

Ca sa poti implica si pe altcineva intr-o activitate, este necesar sa-ti cunosti bine prietenii si preferintele lor. Din fericire, acest aspect nu era o problema. Iar cu timpul nu ai alta solutie decat aceea de a-l stabili impreuna.

Fix asa am procedat martea trecuta, cand mi-a venit ideea ca anul acesta sa facem in casa felicitarile de Craciun. Banuiam ca nici baietii din dotare, nici prietena de-o viata nu vor avea obiectii la o asemenea idee. Nu m-am inselat, ba chiar pot spune ca entuziasmul a fost peste asteptarile mele.

Prietena este Corina, cu care v-am facut cunostinta la ultima noastra activitate de crafting, si anume Ghivece din cutii de conserve. Pe cuvant de onoare ca nu pot pricepe cum nu am gasit timp sa ne mai adunam cu scopul special de a mesteri lucruri, ca tare mult ne-a placut atunci.

Nu am mai vrut sa pierd prilejul acesta frumos, si sambata dupa-amiaza ne-am pornit pe taiat. Evident, ca intai ne-am tratarisit cu ceva mese-ntinse si placinte 🙂

_1010097

Mihnea cumparase tot felul de cartoane, cartonase si hartii colorate, lipici, pensule noi si avea foarfece de taiat margini cu modele. Corina si fiul ei au adus cartoane lucioase, servetele si coli cu desene specifice Craciunului si alte minunatii de taiat si pus pe masa. E tare priceputa Corina, sa credeti ce va spun 🙂

Au fost niste ore minunate. Trecuse bine de miezul noptii cand ne-am dus in culcusul de dormit. Nici nu am simtit cum s-a scurs timpul, intre atata vorba si ras, idei, decupare, lipit si scris.

Foarte frumos a fost si am reusit sa mai smulgem copiii din timpul lor scufundat prea mult in ecrane luminoase.

Sa va arat ce am creat 🙂

_1010104

felicitare de Craciun

felicitare de Craciun

_1010099

 

_1010082

felicitare de Craciun

_1010089

_1010092