A trecut cu bine 2016! Uneori ne-a suparat, dar pana la urma am reusit sa depasim supararile. Poate pe unii i-a suparat rau de tot, iar altora le-a adus multe bucurii. Probabil unii abia asteptau sa se duca, dar altii isi doreau sa dureze mai mult.

Cum a fost el, cu bune si mai putin bune, a fost un an din viata noastra si ne straduim sa-i retinem in mod special clipele frumoase. Anul trecut am scris despre bucuriile anului, anul acesta nu am mai avut stare. In doua minute, prima care imi vine in minte este participarea lui Mihnea la expozitia de pictura a Mihaelei Cocheci. A fost de vis, a fost realizarea deceniului, nu a anului si iarasi transmit multumirile mele extraordinarei noastre prietene.

Tot la capitolul de multumiri, toti trei din casa va retrimitem inzecite, toate frumoasele ganduri si incurajari oferite cu dragoste in cursul acestui an. Deosebite si extraordinare multumiri celor ce ne-au sprijinit atunci cand am relatat despre cumplita incercare prin care a trecut Cristian.

Slava Domnului si tuturor oamenilor cu suflet ce l-au ajutat, acum copilul este bine!

Vom petrece Revelionul cu totii, se va bucura foarte mult, il indrageste in mod deosebit pe Mihnea! Si noi ne vom bucura si ne vom ruga pentru sanatatea lui, inclusiv in primele clipe ale Anului 2017.

Si ajungang la clipe noi, iata ce va dorim in 2017, cu speranta ca si noua ne va darui aceleasi lucruri:

Sa ninga peste voi cu fulgi de fericire,

Sa va fie anul imbogatit de iubire!

Sa fiti sanatosi

si la punga grosi.

Sa redesteptati copilul din voi,

Sa puneti cate o caramida la temelia fiecaruia din visele noi!

Sa priviti viata cu seninul ochilor de copil

Inundat fie-va sufletul cu armonie si stil.

Sa va pastrati mintea tanara si sa invatati mereu

Sa va doriti permanent cate ceva si sa aveti ganduri bune pentru cei din jur!

Petrecere frumoasa, multa sanatate si la multi ani!

Mihnea, Mihaela si Mihai