De-a lungul timpului, am pastrat urarile de Craciun si alte mesaje primite cu ocazia sarbatorilor de peste an. Le aveam in fostul telefon si parca-mi pare rau de mesajele mele 🙂 Mi-am zis sa le adun intr-un loc, mai ordonat decat in mesageria telefonului ce va ajunge printr-un sertar ptafuit. Si cand ne va lipsi inspiratia…ne intoarcem la colectia de urari de Craciun!

Sunt multe, asa ca le voi scrie treptat, incercand sa nu le repet 🙄 

Urari clasice de CRACIUN

Crăciun fericit cu viata luminoasa!

Crăciun fericit alaturi de cei dragi!

Cu ocazia sfintei sărbători a Crăciunului va doresc  sanatate, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor!

Sărbători fericite, sanatate si bucurii alaturi de cei dragi! Crăciun fericit!

Crăciun cu liniste si pace in suflete, bucurii si împliniri alaturi de cei dragi!

christmas-market-vintage-silhouette

Sarbatori frumoase cu sanatate si liniste, cu Nos bogat si suflet curat! Craciun fericit!

Craciun fericit cu multe cadouri sub brad! (Cristiana)

Craciun fericit! Sfanta zi a nasterii Domnului sa va aduca sanatate, bucurii alaturi de cei dragi si mult belsug in casa.

Nasterea Domnului Iisus Hristos sa va aduca pace launtrica, sanatate deplina, puteri sporite si fericire alaturi de cei dragi! Sarbatori fericite!

CRACIUN FERICIT, oriunde v-ati afla! Fie ca Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze cu multa dragoste, sanatate, fericire si un Mos Craciun gras si devreme acasa, cu o desaga plina de cadouri!

Caldura sarbatorilor sa va aduca in suflet bucurie, Craciunul sa va indeplineasca visele si Noul An sa va intre in casa mai fericit ca oricand! La multi ani! (Bianca)

Cele mai sincere urari de sanatate, fericire si noroc. Craciun fericit!

achristmassantaad001

Urari de Craciun ORIGINALE

Se zvonește ca pe seara, cineva o sa apara, Pe furis si fara ton, pe fereastra sau pe horn. Vine, vine Mos Crăciun, Sa-ti vestească un AN BUN! CRĂCIUN FERICIT!

Sărbătoarea Crăciunului sa va aduca bucurii, liniste si pace, iar clopoțelul Mosului sa sa va împlinească toate dorintele! (Catalin)

Laudati si cantati si va va bucurati: steaua noastra norocoasa a rasarit in Bethleemul Iudeii, anuntand nasterea Luminii Lunii si Calea spre Viata mantuirii noastre!(Daniel)

Daca nu stii care-i culmea cadourilor, inseamna ca n-ai primit mesajul meu: nu lasa pentru Ajun ce poti sa-mi oferi chiar acum!

Craciun fericit! Iți doresc ca inima ta sa fie usoara ca fulgul de nea, iar problemele sa se topeasca precum zapada!

Sa ninga incet desupra ta cu fulgi de fericire, sa fie visul tau un zbor imbratisat de implinire, povara vietii sa-ti fie un car de sanatate, sa-ti fie sufletul scaldat in stropi de bunatate, sa ai oricand un soare zambitor, sa ai alaturi chipuri dragi si-un inger pazitor! La multi ani!

Va uram sa petreceti Craciunul asa cum va doriti si langa cine va doriti!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi! Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca in casa numai fericire si bucurii!

Sarbatori pline de credinta magilor, de iubirea lui Dumnezeu si de miracolul nasterii pruncului Iisus! Cu deosebita pretuire, Ana

Sa aveti binecuvantarea pruncului Isus nascut in Bethleemul Iudeii si ocrotirea Fecioarei Maria. lumina stelei de la Rasarit si dragostea magilor pentru Dumnezeu! Craciun fericit!

Cum spuneam voi mai completa pe parcurs. Voi ce urari de Craciun mai deosebite aveti?