Îmi propusesem ca în weekendul ce s-a terminat să nu mai intrăm pe net. Ba chiar am şi anunţat pe Facebook. Speram ca soţul meu să închidă cumva netul, să vedem cum este să stai două zile fără el.

Nu l-a întrerupt şi deci l-am avut la dispoziţie 🙂

Dar nu am abuzat deloc. Am reuşit să mă organizez mai bine, am lucrat cu copilul în fiecare dimineaţă, am făcut cumpărături, curăţenie(vineri pe seară) si gătit. Nu am avut meniu prestabilit, m-am hotarât în magazin ce cumpăr si ce gătesc.

Am luat şi creveţi pentru copil. Până acum a mâncat tot în oraş, iar eu nu îî pregătisem vreodată acasă. Mi-au ieşit buni, Mihnea a fost tare bucuros şi mi-a repetat de câteva ori că au fost super. I-am făcut în tigaie, cu unt, lămâie şi usturoi. Păcat că nu i-am pozat!

Ziua am intrat pe net doar câteva minute. Evident că pe Facebook şi evident că am intrat de pe telefon. Serile am stat câte o jumătate de oră.

A fost bine, să ştiţi! Chiar dacă vroiam să nu fie deloc, am reuşit să stau mai puţin pe acolo şi sunt mulţumită, per ansamblu, de zilele acestui weekend. Am reuşit să fac ceva mai multe lucruri. Majoritatea au fost de gospodareală, dar am şi ieşit afară. Sâmbătă în parcul casei, iar duminică în parcul Herăstrăului 🙂 Nu prea am avut chef să fac fotografii. Pot să vă arăt doar Mănăstirea Plumbuita, locul nostru obişnuit pentru reculegere.

În toate parcurile cred că au fost târguri de produse tradiţionale. Am luat şi noi una-alta. Cea mai interesantă a fost ciocolata de casă 🙂 Am văzut cu mentă, cu trandafiri, cu mango, cu merişoare…evident că trebuia să testăm ceva…

Si dacă tot fac retrospective, vreau să mă laud puţin şi cu pantofii mei!!! Am scris ce treabă bună am făcut cu hainele la reduceri, dar nu am apucat să vă arăt şi încălţările. Că doar nu era să cumpăr atâtea haine şi să rămân fără pantofi 😉

Aşa că acum câteva săptămâni am luat magazinele la picior şi am găsit frumuşeii aceştia din poza de sus şi poza de mai jos.

I-am luat tot la ofertă, deşi nu mai speram să mai găsesc reduşi. Am vrut un pantof care să se potrivească hăinuţelor deja cumpărate şi care să meargă măcar in prima parte a toamnei. Am ales marca Flexx, sunt excelenţi pentru picioare ce încep să facă nazuri. Talpa este de vis. Ultra-super flexibilă, că de aceea se şi numesc cum se numesc.

Am primit mail de la otter şi am observat cu bucurie că încă mai au oferte. Credeam că voi găsi doar colecţia nouă, însă se pare că cine caută serios poate găsi ceva bun chiar şi în perioada aceasta destul de îndepărtată de perioada pe care noi o ştim ca dedicată reducerilor.

Şi pentru că v-am arătat pantofii, nu pot să închei fără să vă spun şi despre ceva ce îmi doresc. Am citit la Iulia despre această carte şi vreau tare-tare mult să o citesc.

O săptămână frumoasă vă doresc, plină de bucurie şi realizări!

UPDATE 18 OCTOMBRIE: Astăzi mai este o ofertă interesantă la elefant, denumită „zilele aromelor”. Cea mai interesantă îmi pare această aceasta reducere la o apa de parfum.

——————————————————————————

Vă mulţumesc pentru că îmi sunteţi alături!

Dacă vă place ce citiţi, dacă vă e de folos sau vă impresionează cu ceva, vă puteţi abona la blog (în casuţa de abonare din dreapta sus) sau puteţi da un like paginii de Facebook a Blogului de familie.

Iar dacă v-a placut articolul, cu un share pe Facebook il puteţi arăta şi prietenilor.