…nu mi-am pierdut fotografiile. Nu ca ar fi ele cine stie ce extraordinare opere de arta, dar sunt ale mele, am muncit si unele chiar imi plac. Si as fi ramas si fara fotografii pentru trei-patru saptamani de acum incolo, ceea ce mi-ar fi blocat serios blogul…Era pacat sa pierd fotografii ca aceasta, nu?

DSC_0062

Deci computerul a fost rezolvat, am schimbat sursa si un dvd-driver si pozele sunt intregi si la locul lor.

De miercuri reincep sa postez dupa programul obisnuit.Va voi arata un loc din Bucuresti ce imi este foarte drag, voi relua meniurile saptamanale, am cateva idei despre case mai altfel…si incepem pregatirile de sarbatori. Incetisor. Cu lista de treburi, cea de cadouri si un program de curatenie care sa nu ma scoata din circuit. Sper.

Pana atunci ne gandim la Haloween, mai intai. Mihnea va pleca in prima lui excursie ce va include si o noapte in deplasare. Am emotii, desigur, dar stiu ca prin toate acestea trebuie sa trecem. Ti se cam strange stomacul prima oara, la fiecare activitate a copilului, numai mama sa nu fii 🙂 Si batraiora oleaca si cu un singur copil, deh. Petrecerea de Haloween va avea loc in excursie, dar tot vrea sa ciopleasca dovleci. Si ca veni vorba, stiti voi de unde se pot lua cutite speciale de dovleci, din acelea cu care poti taia tot felul de modele interesante?

In alta ordine de idei, daca tot am lipsit o saptamana, m-am gandit sa fac o treaba mai serioasa, asa ca am vrut sa verific un program de mese economice prezentat in revista „Libertatea pentru femei -Retete”. Au ei o rubrica in care prezinta 6 feluri de mancare la un pret total care se invarte pe la 85-90 lei. Ca sa-mi reintru putin in mana, am zis sa testez apele cu ceva mai usor.

Chiar este mai usor sa preiei retetele cu tot cu lista de cumparaturi si doar sa le faci. Asa ca am gatit aproape tot ce pusesera ei acolo si am cumparat dupa lista lor. Zau ca nu-i rau. Banii au fost foarte aproape de ce au socotit ei, singura observatie este ca la mine cele 6 feluri ajung doua zile, pentru ca intre ele sunt si doua dulciuri. Dar mi-a placut exercitiul, este primul pas sa reincep si eu sa concep meniuri ieftine, bune si rapide, ca mi-au crescut pretentiile, deh. O poza cu ceva din bucatele preparate:

 

retete libertatea 010

O saptamana frumoasa, dragele mele!

Mihaela Damaceanu