ca lunea

M-am trezit tare greu dimineata aceasta si ma tot gandesc ca nu degeaba se spune ca lunea nici iarba nu creste. Am avut un week-end fara spor, m-a chinuit o raceala, dar partea cea mai enervanta din toate, a fost ca nu am avut acces la computer, intrucat joi seara a inceput sa scoata fum. Da, da, la propriu. Iesea fum din el, a umplut toata camera, desi Mihnea l-a oprit imediat. Am vorbit cu cineva sa vina sa se uite la el, ne-a spus ca daca suntem foarte norocosi, s-a dus numai sursa.

Sper din suflet sa fie asa, alfel pierd toate fotografiile de anul acesta, printre care si unele pregatite pentru viitoarele postari si pentru alte proiecte. Ma bucur de nu mai pot, atat de tare, ca nici nu pot sa va explic 🙂 Pana la urma, omul a avut o urgenta medicala, astfel incat nu a mai putut trece pe la noi si il asteptam astazi.

In alta ordine de idei, tot vreau sa reincep meniurile saptamanale si am cateva idei interesante. Avand in vedere surprizele ca cea despre care v-am povestit, dar si altele, precum si unele cheltuiele cam extravagante din ultima vreme, se impune sa mai fac niste exercitii de genul meniurilor saptamanale de 55 lei si nu ar strica sa mai caut ceva surse de castiguri suplimentare.

La fel de bine mi-ar prinde sa ma apuc de slabit, tot citesc cu admiratie cum a slabit Dana 37 kg si eu nu pot nici 2-3 sa dau jos. Poate ar trebui sa ma scutur putin si sa FAC ceva, nu doar sa citesc despre asta, despre una si despre alta.

Si poate ar fi cazul sa va spun si cate ceva bun, ca de rele, enervari si frustrari suntem toti satui!
Saptamana aceasta se anunta mai buna, am programat cu bucurie o intalnire pe care o astept demult si sper sa se rezolve o problema ce m-a macinat tot anul. Si am gasit in telefonul propriu si personal, o poza mai jucausa, ca sa ne mai bine dispunem 🙂

Ei, cam asta am vrut sa va spun, de fapt m-am invartit atata si nu v-am scris esentialul. Daca nu ma mai vedeti pe-aici, inseamna ca treaba cu computerul personal este groasa si nu am putut sa o remediez azi.

O saptamana frumoasa sa aveti!

Mihaela Damaceanu