Ne-am întors din concediu şi mai stau puţin în pauza de blog. Dar azi am un anunţ pe care doresc să îl fac şi, de ce nu, chiar şi o invitaţie.

Săptămâna viitoare, pe 19 iulie va avea loc Social Media for Parents 2017. Din ce stiu eu, este cel mai mare eveniment dedicat părinţilor cu blog. Participarea este gratuită, nu trebuie decât să solicitaţi aici o invitaţie, care probabil se acordă în limita locurilor disponibile.

Tin să vă spun că eu am fost anul trecut. Nu prea mai fusesem la evenimente de genul, cu excepţia unei participări la GPeC Summit. La ambele, Miruna a avut un rol şi nu scap ocazia să mai scot o mulţumire din sacul pe care il am pentru ea! Am eu câţiva oameni în blogosferă, cărora niciodată nu mi se pare că le-am mulţumit suficient…

Se desfăşoară într-un loc al Bucureştiului care este pe lista favoritelor mele. Trec zilnic pe lângă el si admir des cladirea roşie ce tronează peste o insulă de calm şi verdeaţă. Ceea ce nu e puţin lucru în hărmălaia în care ne ducem traiul de toate zilele! Este vorba de Hotelul Caro, care vine cu vedere la lac şi cu senzaţia plăcută că ai ieşit din oraş.

Recunosc că eram cam stingheră. În afară de Miruna, proaspăt întoarsă acasă şi tot proaspăt cunoscută de mine în carne şi oase 🙂 , nu mai ştiam vreun blogger de acolo. Am stat cuminte în băncuţa mea şi am ascultat. Noroc că îmi place să ascult oamenii, ziua a trecut rapid şi interesant. Dintre vorbitori, am fost încântată la maxim de Gaspar Gyorgy şi evident, de Miruna, care este în realitate, parca mai echilibrată, veselă şi încrezătoare faţă de cum o ştiam de pe blog.

Am plecat cu entuziasm şi pot să spun că a fost unul din factorii ce m-au întors din gândurile mele de atunci, de a renunţa la blog.

Uitându-mă acum pe fotografiile de anul trecut, observ cu bucurie că multe din fetele pe care azi le cunosc, erau şi anul trecut în sală. Doar că nu ne ştiam pe vremea aceea 🙂 Uitaţi una în care sunt foarte pătrunsă 😛

De ce merg şi de ce ai vrea să mergi şi tu:

  • pentru că au informaţii interesante de transmis. Sunt oameni valorosi acolo şi mereu avem ceva de învăţat. Evenimentul are două părţi. În prima se discută subiecte de parenting si iaraşi va vorbi Gaspar, dar şi Urania Cremene pe care vreau mult să o ascult. În partea a doua, moderată de Miruna şi Chinezu, se dezbat subiecte legate de blogging. Printre invitaţii la dezbatere se află Ana Nicolescu, Laura Frunză şi Florina Badea.
  • pentru că îmi face plăcere să socializez cu mămicile acestea tinere. Cum am mai spus, anul trecut o ştiam doar pe Miruna, acuma mi-s mare veterană în grup 😛  Prima dată omul este mai stingher, se întâmplă multora acest lucru. Apoi cunoşti lume şi te simţi mai în largul tău…
  • pentru că există şansa să cunoşti oameni din agenţii şi firme. Nu am fost eu prea atentă la acest aspect până acum. Dar cred că e timpul să devin, nu e blogger căruia să îi strice aceste contacte.
  • pentru că simt că aparţin unui grup. Până să intru în cercul fetelor de la Digital Parents Talks ţineam legătura cu câţiva bloggeri pe care îi citesc, admir şi preţuiesc de la începutul acestui blog. Am reuşit să mă întâlnesc cu o parte din ei şi îmi doresc să o mai fac. Doar că eu mă întâlnesc doar cu câte unul, am încercat să ne adunăm trei odată şi încă nu ne-a ieşit. Perseverăm totuşi! La întâlnirile organizate de Parenting PR se strange multă lume şi s-a format o frumoasă comunitate a părinţilor, cu voce şi caracter. Îmi place să fiu printre ele şi vreau să îî transmit Anei Nicolescu că cea mai importantă realizare a mea, ca urmare a activităţilor lor este aceea de a simţi că blogul meu este important. Nu exagerez acuma, crezandu-l prea grozav. Dar de la Ana am înţeles ca munca mea aici înseamna ceva mai mult decât credeam şi consideram eu înainte. Nu-i deloc puţin lucru, să ştiţi! Evenimentul acesta este organizat de Evensys, dar tot între părinţi suntem. Şi sunt mai mulţi, iar Ana este printre speakeri, v-am mai spus!
  • mă pot gândi ce întrebări să adresez fetelor, chiar nu am emoţii să le pun. În articolul de azi, Miruna chiar ne roagă să adresăm întrebări şi să propunem teme de discuţie. În afara de calitatea scrierii (despre care se va discuta) eu aş întreba cât de important este să scrii zilnic. Cum consideră bloggerii prezenţi, pentru că îi citesc pe câţiva şi ştiu că fiecare publică cu regularitate diferită. Asta este întrebarea din acest moment, mă mai gândesc pentru acolo. Dacă aveţi şi voi, le puteţi pune aici, la Miruna pe blog sau la eveniment!

Concluzia este că vă aştept acolo. Eu zic că vă va plăcea! Şi veţi mai dori să mergeţi! Şi ştiţi şi voi cel puţin o persoană, adică eu  😛