In urma cu ceva timp, cand tot ce mai stiam pe lume era serviciul, gatitul, temele copilului si blogul, sora mea m-a tras de urechi. Mi-a spus ca am ajuns sa imi refuz orice bucurie si ca tot ce mai fac este doar munca.

„Nu e chiar asa, ma relaxez citind”, ii spuneam si imi spuneam.

Dar avea dreptate, vorbele ei mi-au revenit de multe ori in urechi. Observand cum o iesire in centrul orasului semana ca stare cu o excursie din copilarie, imi aminteam cuvintele ei. Am luat niste masuri si lucrurile s-au mai imbunatatit putin. Dar in vara trecuta era cat pe ce sa renunt la blog.

Noroc de prietenele mele ca nu s-a intamplat asta. Cu multumiri, fetelor!

Am inceput sa caut solutii. Am iesit afara, am mers in concediu, m-am intalnit cu prietenele si am delegat o parte din treburi. Dupa concediu s-a simtit cea mai mare imbunatatire 🙂

La inceputul acestui an nu mi-am fixat rezolutii. Mi-a parut ca as mai adauga o fila la stresul cotidian. Asta nu inseamna ca nu am dorinte, ca nu mai vreau sa fac nimic. Inseamna doar ca incerc sa renunt la control. Ca las loc situatiilor noi si bune ce pot aparea.

Una deja a aparut. Ca raspuns la o discutie generata de o veste nu prea buna, Miruna mi-a intins o mana de ajutor si m-a inscris in  Digital Parents Talks. Multumesc din suflet, Mirunei si Anei!

Aceasta a fost cauza lipsei mele recente de pe blog.

Digital Parents Talks este un grup pe Facebook, format dintr-o comunitate de mamici ce scriu pe bloguri personale. Liderul si fondatorul grupului este Ana Nicolescu, jurnalist si blogger la mamicaurbana.ro

Daca am avut o mica si scurta ezitare, aceasta s-a datorat varstei. Ele sunt tinere, sunt frumoase si active. Ma gandeam ca au copii mici si eu nu prea sunt in target.

Mi-am luat inima in dinti si mi-am prezentat blogul pe grup. Am avut parte de o primire plina de caldura ce mi-a topit toata indoiala si intrebarile.

Deja am participat la doua activitati. Mi-a facut atata placere, de parca le-as fi asteptat de cand ma stiu. Sau de cand m-am apucat de scris 🙂 

Intr-un fel chiar asa este!

Fetele sunt foarte faine! Atat cat am avut timp, le-am vizitat blogurile. Cum spuneam:tinere, frumoase si pline de energie!

Deschise. Calde. Comunicative.

Stiu ca v-am spus la fel despre bloggeritele cu care m-am intalnit personal. Revin si intaresc aceeasi idee!

Ceea ce inseamna ca pot trage o concluzie. Dupa atatea intalniri cu doamne ce scriu bloguri, pot sa spun cu mana pe inima ca bloggingul este deschidere.

Pe de o parte, tu deschizi lumii sufletul tau, iar lumea iti deschide calea catre idei, experiente, cunoastere, energie si pozitivism.

O baie de energie, pozitivism si caldura am trait in zilele acestea.

Sa le prezint putin pe doamnele din grup! Cu scuzele de rigoare ca nu am rasfoit decat cateva bloguri.

Ana Nicolescu este mamica urbana si in acelasi timp mamica grupului. Contrar tineretii si privirii candide de copil bun si cuminte, gestioneaza cu deosebita abilitate multe activitati, actiuni ale grupului si ale agentiei ParentingPR.

A adus in grup mame interesante, multe dintre ele cu abilitati antreprenoriale. Am gasit consultanti nutritionali, cursuri pentru copii(de design, fizica distractiva, business), magazin de produse organice(tot pentru copii), spatiu de lucru pentru freelanceri.

Una peste alta, fetele au creau un mediu tonic, revigorant si foarte interesant.

Stiti, uneori este foarte placut sa fii blogger si sa te incarci cu energie.

Daca va intereseaza grupul mamicilor digitale, conditiile de inscriere sunt doar doua: sa fii parinte si sa ai blog personal.

Revenind la iesirile din casa, vreau sa va mai spun ca centrul Bucurestiului s-a repozitionat pentru mine, in centrul orasului in care locuiesc. Parca nu mai simt ca merg in excursie cu scoala atunci cand imi plimb pasii pe strazile lui  🙂

Daca v-a placut acest articol, va rog sa il raspanditi. Si nu doar in Centrul Vechi, merge si prin alte locuri 🙂

Multumesc!