Cum spuneam si in ultima postare, anul 2016 a avut si bune si rele. Ba chiar as mentiona ce mi-a scris Dani: „a inceput rau si s-a terminat cu bine”. Multumim Domnului pentru asta!

M-am tot gandit la rezolutiile anului, la cele ale anului trecut si ale celorlalti ani. Unele din ele se repeta. Ceea ce sigur inseamna ca nu le-am realizat. Altele se realizeaza in timp indelungat sau merg pe multi ani fara sa supere pe nimeni. Cum ar fi calatoriile. Nu m-as supara de prea multe, cu toate ca observ o oarecare stare de stres instalata in casa inainte de drumurile lungi. Dar o depasim, nu-i bai 🙂

Plecari sa fie…drumuri sa fie 🙂

Rezolutii, ziceam???

Nu le mai fac.

In ultimii doi ani s-au intamplat atat de multe neprogramate de mine 🙂 ca nu am prea avut timp si mai ales energie sa fac si sa urmaresc cele propuse. Ba mai mult, in primele 4 luni ale anului trecut am fost cam stresata observand cum trece timpul fara sa bifez obiectivul propus.

Asa ca nu mai vreau alt stres din asta, imi ajung cele ale vietii curente.

Se umple ea cu usurinta. Viata. Asa ca nu mai vreau rezolutii, cel putin anul asta. O sa ma uit din nou pe cele ale anului trecut, am facut ceva mai mult de jumatate din ele. Daca mi se va intampla sa nu am ce face, ma ocup de cele neindeplinite. Si continui cu engleza, care intra la bifate, dar nu e suficient ce am facut. Ca sa nu zic ca acesta poate fi un obiectiv pe cativa ani buni…

Va doresc sa aveti un an cu rezolutii implinite, in cazul in care vi le stabiliti si un an plin cu intamplari bune si ocupatii frumoase si in cazul in care nu vi le stabiliti!

Eu in 2016 nu am stat chiar rau. In 2015 nu mi-am fixat nimic si totusi am avut multe bucurii, iar in 2014 am am realizat partial ceea ce imi propusesem. Anul asta chiar nu am chef de liste, cu toate ca mie imi plac listele 🙂 O sa vedem ce va iesi si fara rezolutii!

La multi ani si toate cele bune!