In ultima vreme, constat cu o usoara amaraciune, ca blogurile nu mai sunt ce-au fost. Sunt multi care scriu din ce in ce mai putin, unii chiar renunta definitiv. Se mai pastreaza o legatura doar pe Facebook.

Din pacate, nici eu nu ma inscriu in alta directie, sunt intr-un blocaj de idei si cuvinte. Am inceput blogul acesta cu mare entuziasm, iar acum ma simt ca un balon ce fasaie 🙂 Inca mai cred ca scrisul face bine mintii mele, dar imi pare ca fortez prea mult si nu asa ar trebui sa fie. Fiecare idee ce-mi trece prin minte, imi pare cel putin insipida, asa ca cel mai bun lucru ar fi o pauza, daca nu chiar un stop 🙂

Astept vacanta cu nerabdare maxima, poate imi va reda energia, poate nu imi va mai parea totul banal si cumplit de mediocru. Nu ca pana acum mi s-ar fi parut altfel, dar macar exista entuziasmul impartasirii gandurilor, asa cum erau ele… Acum imi pare ca cel mai bun lucru ar fi sa renunt pentru o vreme la exercitiile acestea sau cel putin la cele publice. Sunt oameni care stiu sa scrie, care au un dar pentru asta…poate ar fi mai bine sa ma rezum la citit.

Sau poate este doar o zi, sau doar o aglomerare de stari, sau nu stiu…

Am ales o fotografie cat se poate de obisnuita, o tufa de trandafiri, ca mereu imi vor placea, ca sa indulcesc putin gustul amarui si ca sa insoteasca urarea de vacanta placuta, pe care vreau sa v-o transmit!