Nu era aproape nimic pe vremea in care am sosit in cartierul Pipera. Fabrica de mobila isi dadea ultimele suflari, pe un colt era un mare showroom de masini… si cam atat. In rest…doar terenuri acoperite de iarba. In zona ajungea un singur tramvai obosit si metroul. Inspre Baneasa se intindea un cartier linistit de blocuri de 4 etaje, ridicat pe vremea raposatului.

Mai exista si acum, cei ce locuiesc astazi in ele sunt norocosi. Preturile apartamentelor au urcat serios, al terenurilor si mai si. Au crescut rapid blocuri din sticla, sedii de firme, tot una si una. De printre blocurile acelea de 4 etaje, am cules unele din florile din gradinile bucurestene. Comparatia este putin fortata, dar nu odata mi-a trecut prin minte ca acest cartier va deveni odata un La Defence al Bucurestiului. Un fel de pol economico-financiar al orasului. Cam asa arata astazi, cu Sky Tower dominand orizontul:

Ati vazut si alpinistii? I-am adus in prim plan, uuuuf, ce meserie! M-a luat ameteala doar ce i-am privit.

cartierul Pipera

cartierul Pipera

cartierul Pipera

cartierul Pipera

cartierul Pipera

Mi-a facut placere sa fac aceste fotografii, sa pastrez si in cadre acest colt modern de Bucuresti. Sper ca si voua v-a placut sa le vedeti 😀