A trecut ceva vreme de cand am reusit sa fac transferul, dar treburile ce urmeaza a fi puse la punct sunt multe si merg foarte incet. Asa cum v-am mai spus, trebuie sa copiez toate fotografiile de pe Superblogul lui Mihnea si sa le integrez aici. Sunt aproape 700 de articole si multe din ele au fotografii. Deci, rabdare taica, si tutun… 🙂

Am cerut sfaturi, ca sa nu ma trezesc ca lucrez aiurea si vreau sa le multumesc in mod deosebit Iulianei si Zinei pentru tot ajutorul si rabdarea pe care au avut-o cu mine. Cu tot cu sfaturi, mare lucru nu am reusit. Am transferat ceva din poze, dar mai este…..ohoho. Am vrut sa introduc blogrollul si nu m-am descurcat.

In alta ordine de idei, saptamana trecuta a fost plina de evenimente nu prea bune. Am fost bulversata de-a dreptul, poate si de aceea nu am avut mult spor.

Parca nici sa scriu nu mai imi vine, mi-ar placea sa imi reiau obiceiul de a scrie in fiecare zi, mi-am iesit din mana puternic. Pana si mie imi pare utopica ideea scrisului in fiecare zi, chiar daca altadata mi-a iesit.

Au trecut doua luni din an – voi stiti cand, ca eu nu prea- si m-am gandit la obiectivele stabilite la inceputul lui. Imi pare ca iarasi voi avea un an in care nu le voi atinge, parca nu am inceput cum trebuie. Totusi am realizat una din ele, am transferat blogul, dara.

Cam acestea sunt noutatile, cu piedici si lentoare mare.

Urati-mi succes, simt ca imi trebuie un catralion de incurajari!

Norocul meu ca de doua zile am primit o infuzie de energie de la primavara si zilele acestea frumoase. Am iesit ieri in parc si bine am facut. Mugurii si florile albe ale corcodusilor, verdele care se intinde mai mult cu fiecare zi, lumina soarelui si azurul cerului…cum sa nu uiti de blog si de celelalte?

Dar a venit primavara si eu nu v-am spus nimic.

catinel

 

Sursa foto: vis-si-realitate-2.blogspot.ro

 

Pentru ziua martisorului, pentru ieri, pentru azi si mai ales pentru maine, pentru fiecare zi din acest frumos anotimp, va doresc sa va umpleti sufletul de bucurie, casele si gradinile de flori, familiile de armonie, viata de elan!

La multi ani, fete frumoase, fericire si flori sa aveti!

Cu drag,

Mihaela