Bine ati venit pe blogdefamilie.ro,
asa se cuvine sa va intampin in casuta noua!

Vroiam sa incep prin a va povesti despre treburi, pauze si alte mici si multe probleme, dar nu era inceputul cel mai potrivit.

Cateodata pauzele mi-s binevenite. Printre altele, am vrut sa finalizez transferul blogului si mi-am zis sa fac o mica pauza cu  scrisul. Mica, ma gandeam eu, si de aceea nu v-am anuntat nimic 🙂

Doar ca pornesti cu o treaba si apoi apare alta si iar alta…si uite asa am lipsit vreo trei saptamani fara ca macar sa va anunt. Mi-am zis eu ca nu este prea mare bai pentru ca v-ati invatat cu pauzele mele, dar nici frumos nu este sa dispari asa…neanuntat. Sorry!

Dintre cele de interes general, treaba cea mai importanta era sa mut blogul. Imi propusesem de foarte multa vreme sa fac aceasta schimbare si in sfarsit…dupa lupte si stresuri mari, am reusit 🙂

Nu eu sunt cea care a facut treaba, eu am fost doar cu stresul fara rost 🙂

Dar acum sunt foarte bucuroasa sa va spun bine ati venit in casuta noua, cu alt nume si infatisare!

Domeniul propriu si transferul pe wordpress le-am facut pentru ca sunt curioasa daca este mai bine asa. Nu de putine ori am citit despre limitarile blogspotului si am zis sa vad pe pielea mea cum sta treaba 🙂

Si mi-am adus aminte ca la-nceput-foarte la inceput, m-am trezit fara blog dupa cateva saptamani de pus desenele lui Mihnea. Il inregistrasem pe numele copilului, ca asa il vedeam atunci, ca fiind al lui. Blogspotul a observat acest lucru- -nu stiu cum- si mi l-a sters.

Eram vinovata, nici nu citisem conditiile, nu imi trecuse prin minte ca trebuie sa fii adult pentru a detine un blog. Asa ca mi l-au sters fara nicio atentionare, cum era si firesc de altfel. Sotul meu, care il facuse si pe primul, a facut altul. Daca mai greseam ceva din nestiinta, oricand as fi putut ramane fara el. Din fericire, nu s-a mai intamplat si poate de aceea mi-a trebuit atata vreme ca sa ma conving ca vreau blogul nostru, de-adevaratelea al nostru si sa si fac acest lucru! Cu sau fara pauze, blogul acesta va mai continua ceva vreme sa existe, asta mi-a devenit foarte clar.

Schimbarea denumirii blogului era necesara. Mihnea a crescut, nu mai sunt singura care decide ce poate scrie despre el. Si mi-a comunicat ca nu mai vrea acest nume de blog. Ce era sa fac? Trebuia sa ma conformez.

Am cautat ceva care sa se potriveasca mai bine cu tematica abordata si aceasta a fost varianta libera din ce as fi vrut eu. E dragut, e simplu si reflecta continutul blogului. Nu mai este demult Superblogul lui Mihnea, este mult mai potrivit Blog de familie.

Pentru hosting am apelat la hangarhosting.net si mi-au fost de mare ajutor. Eu cu dorintele vag exprimate, dumnealor cu treaba. Le multumesc frumos, nu as fi fost in stare sa fac treburile acestea singura. De nestiinta si de frica sa nu fac vreo boroboata. Au fost foarte amabili si foarte operativi, vi-i recomand cu drag in caz ca va chinuie si pe voi gandurile de transfer pe domeniu propriu.

Ce vreau sa va mai spun, este ca va rog sa aveti ceva rabdare cu mine, pana pun lucrurile la punct prin casuta noua. Sunt destule de facut, dar mai ales am de invatat cum se lucreaza pe aici  🙂

Asa ca voi mai lipsi si cu scrisul si cu cititul, revin la ritmul obisnuit dupa ce imi lamuresc zecile de intrebari despre worpress.

Si daca va face placere sa cititi in continuare, familia noastra va va astepta cu mare drag pe Blog de familie!

Multumesc!