Săptămâna aceasta nu am ajuns în piaţă, dar din ce am înţeles de la soţul meu, preţurile sunt la fel ca săptămâna trecută, deci nu am pierdut ceva foarte important :))
– la Billa cele mai interesante reduceri şi preţuri sunt următoarele: carne tocată de porc la 12,49 lei/kg (reducere de 16%), pulpe de pui la 11,39 lei/kg (reducere de 15%), cârnaţi la 15,99 lei (reducere de 11%), brânzică de casă la 200 g cutia – 3,09 lei (reducere de 22%), lapte Oke la 3,53 lei/l (reducere de 22%),  roşii pasate la 1,79 lei cutia de 500 g (reducere de 30%). Restul produselor din ofertă le găsiţi aici Reducerea cea mai mare, de 43%, este la afine, adică 4,49 lei cutia de 125 g şi am mai remarcat şi porumb pentru fiert la 3,69 lei bucata (reducere de 17%). Deşi procentul de reducere este mare, preţul cu care se vând nici nu se poate compara cu cel din piaţă, unde porumbul costa 1 leu sau chiar 80 de bani bucata, iar afinele sunt 20 de lei kilogramul. Dar cartofii la 69 de bani kilogramul, sunt mai ieftini ca în piaţă.
. pentru că este vremea vacanţelor, ieri am stat şi am visat cu ochii deschişi, căutând pentru voi ceva preţuri bune la excursii şi bilete de avion. Vara asta este cam ploioasă, aşa că poate  o fi mai bine la toamnă. Nu suntem siguri de acest lucru, dar este sigur că preţurile excursiilor de toamnă sunt mult mai bune decât cele din vară. Şi dacă le luăm de acum, cu siguranţă reducerea este foarte bună. Am găsit bilete de avion începând de la 18 euro plus 15 taxa de serviciu (din Craiova pentru Dortmund) dar şi multe altele din Bucureşti, Cluj, Timişoara, la preţuri între 30 şi 70 de euro, la care se adaugă cei 15 euro, reprezentând taxa de servicii. Le puteţi vedea şi voi aici. Tot la ei, adică Vola, am văzut şi o mulţime de oferte interesante de vacanţe şi minivacanţe, cel mai mic preţ fiind la un pachet de 3 nopţi de cazare plus avion, în Turcia. Dacă vreţi să vedeţi şi celelalte oferte, mergeţi aici. Nu uitaţi să vedeţi şi ce-i în oferta aceea din Toscana, care la 7 nopţi de cazare şi transport cu avionul, la preţ de 238 euro, îmi pare superbună.
– pe lângă parfumuri, cărţi, jucării şi alte minuni, Elefant.ro mi-a atras atenţia cu nişte seturi de veselă foarte frumoase, al căror preţ porneşte de la 13,99 lei. Am pus aici linkul către ofertele speciale, ce cuprind şi reduceri de 42% la cărţi. De exemplu, „Cel care mă aşteaptă”, este la preţul de 15,90 lei, redus cu 41 %.
Cam atât pentru azi, închei dorindu-vă un week-end plăcut!
Mihaela Dămăceanu