Doar câteva zile ne mai despart de 1 Martie pe care îl aștept cu mare nerăbdare, că nu mai vreau iaaaaarnă :))

Ca tot omul de 1 Martie, trebuie să iau și eu mărțișoare. Acesta mi-a fost primul gând al dimineții și am pornit în căutare. Mărțișoarele de care mi-am amintit sunt cele pe care le face Coca.

Și pentru că tot suntem la Coca, este musai să vedeți și minunatele oglinjoarele decorate, o idee deosebită de cadou pentru 8 Martie sau chiar pentru 1 de Martie.

Apoi m-am pornit și după alte idei de cadouri pentru 8 Martie, fiind cu ochii și după o fustă care să mi se potrivească la sacourile pe care le-am primit în decembrie. Grea treabă cu fusta aceasta să știți. În primul rând că am două sacouri diferite și mă străduiesc să le potrivesc unei singure fuste momentan, lucru aproape imposibil având în vedere că sacourile mele sunt stiluri diferite. Apoi, aș vrea ceva vesel, colorat și tonic. Nimic din ce am văzut nu mi s-a părut potrivit și apoi mi-am amintit de Desigual. Ce altceva merge mai bine decât primavara de la Desigual. Dacă vă plac produsele lor, aruncați un ochi aici . (Linkul anterior și următoarele sunt afiliate!) Eu am ales ce mi-a plăcut mie, deși vă spun că prețurile nu sunt acum pe bugetul meu.

 

Fotografia din dreapta este singura fustă pe care am găsit-o, prețul ei nu este exagerat, dar nu merge deloc cu ce am au. Mai căutăm. Foarte avantajoasă mi s-a părut această jachetă de primăvară, redusă de la 1.247 lei la 334 lei. Este în fotografia de mai jos:

Kurtmann are o mulțíme de fuste însă parcă toate-s de fetițe. Prețurile sunt bune, dar ce să iau eu?
Abandonez pentru astăzi că am obosit și vă mai arăt ce mi-a plăcut prin magazinele vizitate.

La Elefant.ro, sunt ca de obicei o mulțime de oferte speciale, dintre care mi-au atras atenția parfumurile, gențile chilipir și accesoriile de bucătărie. Din ultima categorie mi-ar fi trebuit acest tocator de legume , care costă acum doar 47,90 lei, în loc de 159,90 lei, adică 70% reducere.

 Drăguț foc și acest bol de porțelan:

La hăinuțé mi-au mers la suflet o jachetă și o bluză, au și prețuri rezonabile. Sunt aici.

Fustele erau tot pentru domnișorici finuțe și subțirele. Am vrut să văd și cât costă Caietul Mayei- Isabel Allende, că am citit-o și mi-a plăcut, după care am plecat la treaba mea.

Sper ca unele dintre voi veți găsi ceva drăguț și util în această postare. Dacă găsiți fuste imprimate și vesele, care să meargă la un sacou maro-bordeaux, scurt până în talie și cambrat, să îmi dați și mie de veste.  

O săptămână frumoasă vă doresc!

Mihaela Dămăceanu