ultimul numar din revista Carticica Practica

E sâmbătă seara și pe mine m-a găsit scrisul despre revista Cărticica practică, adică despre ultimul  număr apărut. Dar nu vă rețin mult, promit :)) 

Pe undeva este firesc să mă gândesc acum la rețete, căci la sfârșit de săptămână gătesc cel mai mult. Însă astăzi vă scriu că să vă povestesc că am avut un motiv de bucurie.

Vă mai amintiți de săptămâna mea financiară și de cele două postări despre revistele Practic? Cele în care vă spuneam și vă îndemnam să scrieți rețete că se pot publica? Și că se poate și câștiga?

Dacă le-ați scăpat sau nu le mai rețineți, cititi acum Cu Carticica practica poti castiga 100 lei scriind retete.

Întâi trebuie să vă spun că m-am adunat și eu în luna ianuarie și am trimis o rețetă. Din păcate pentru mine, nu a apărut, dar nu-i bai că eu voi mai încerca. Am cumpărat ultimul număr al revistei, cum fac în fiecare lună și m-am uitat repede prin ea să văd ce aș putea testa nou în luna aceasta.

M-am hotărât la vreo câteva rețete și urmează sa le fac în viitorul apropiat. Apoi, zilele trecute primesc un comentariu care m-a umplut de bucurie. Carmen a publicat o rețetă. Așa de mare mi-a fost bucuria, că am simțit nevoia să vă povestesc. Și bineînțeles am vrut să-i transmit lui Carmen felicitările mele  sincere! Tema Carticelei practice din luna februarie este dulce și acrișor, iar vedeta noastră a trimis o rețetă de piept de pui cu ananas. Am fotografiat-o să o vedeți și mai vreau să trimit un pupic fulgușorului de nea!

Bineînțeles că această rețetă va fi probată și de mine. Iar dintre cele pe care le-am selectat, cea mai mare probabilitate de testare o are rețeta din fotografia de mai jos.

Acestea fiind zise, o mai felicit o dată pe Carmen și merg din nou în bucătărie că am o mulțime de rețete de încercat, uffff!

Seară frumoasă, dragilor!