Ca tot au venit florile si culorile peste noi, hai sa vedem ce bluze de primavara, vii si mai tonice, ne ofera magazinele. Trebuie sa va spun ca am scotocit ceva prin magazinele virtuale si nu am fost prea superincantata.

Cele mai simpatice dintre toate, mi-au parut urmatoarele:

bluza-lunga bluza bluza-tricotata tunica bluza-creponata-cu-colturi

jacheta-din-tricot bluza-cu-maneci-lungi

Toate aceste bluze de primavara, adica veselii, sunt culese de pe bonprix.O parte au preturi foarte bune, mai mici de 40 lei, fiind reduse, iar altele sunt alese din tendintele de primavara si nu sunt cu preturile diminuate.

Si pentru ca m-am gandit la o tinuta intreaga, as zice ca fiecare din bluzele de mai sus se potriveste cu o pereche de blue-jeans. Cam ca cei din poza de mai jos. Daca nu va plac acestia, exista o multime de pantaloni din care sa alegeti.

blugi-slim-cu-stretch

Am facut o vizita si la Kurtmann sa vad bluzele. Majoritatea sunt basic, de purtat pe sub pulover, sacou sau geaca si costa intre 30 si 45 de lei. Am ales aceste doua modele, cam singurele mai chic.

2006124540000f 1993526422f

Nici la mycloset.ro, magazin cu branduri si deci preturi serioase 🙂 nu am avut foarte multe de ales. M-am oprit la doua din ele,

787951-1427533-ls 665602-1175294-ls

Si cam gata cu scotoceala dupa bluze de primavara, magazinul preferat de astazi este bonprix.ro. Oare de ce nu ma surprinde 🙂