Am recitit postarea de ieri şi parc-ar mai trebui câteva detalii. Încep prin a vă arăta locul de unde m-am inspirat, că exemplul ne lămureşte cel mai bine, de multe ori. Este vorba de Beverly, de la howsweetthesound.typepad.com. Am văzut colecţia ei, intitulată Blog Shop Sale, în urmă cu vreo două săptămâni şi mi-a plăcut ideea. Săptămâna trecută, după cum vă spuneam, m-am hotărât să o aplicăm şi noi. Pun aici linkul către ultima ediţie. Ea a inclus obiecte vintage, de colecţie sau crafturi. 
Pentru noi, m-am gândit să nu fie nicio restricţie. De aceea, orice se potriveşte în perioada sărbătorilor, şi poate fi vândut pe propriile bloguri, magazine de pe Breslo sau de oriunde le-aţi avea voi, poate fi adăugat la colecţie. Pot fi lucruri pe care deja le aveţi sau pe care le faceţi voi, pentru casă, pentru masă, pentru ţinuta noastră, a copiilor, sau soţului. Ar putea fi prăjituri, preparate pentru masa de sărbători, ceva ce ne-ar folosi preparării mesei, sau vin, sau lichior, sau altceva. Pot fi hăinuţe drăguţe, bijuterii, cosmetice, decoraţiuni pentru casă, obiecte vechi de decor, gen bibelouri vechi, porţelanuri, ornamente pentru brad. Orice. Orice ne poate fi de folos de sărbători, pentru casă, masă, pentru noi şi cadourile noastre, fie că le facem acum sau sunt obiecte pe care le avem şi de care ne putem lipsi. Ideea centrală este de a avea posibilitatea de a câştiga un bănuţ, pentru perioada sărbătorilor, de a cumpăra cele necesare, în măsura în care ne place şi ne convine ceva, tot de aici. Dar nu există această obligaţie. Trebuie să fie ceva de ajutor pentru noi.
La cealaltă colecţie se pot trece, oricare din produsele de mai sus, doar că de această dată, oferim ceva ce avem sau putem face noi. În spiritul sărbătorilor şi a ideii de a dărui. Atât. Singura condiţie.
De asemenea, nu există vreo condiţionare între participări, adică nu trebuie să te înscrii şi la colecţia de donaţii, pentru a participa la cea de vânzări. Donează cine poate şi cine doreşte.
Tot ce am vrut, a fost să găsesc idei prin care să ajut bloggerii şi cititorii. Deci nu sunt condiţii de participare. Tot ce am scris mai sus, sunt idei de a lămuri acţiunea. Voi le adaptaţi cum doriţi.
Mă gândisem şi la bloggerii din străinătate, că ei nu prea pot participa, transportul fiind de obicei, prea scump. Nu ştiu, poate ne mai vin idei. 
Ieri, mă întrebase Flori de sprijin material. Eu mă gândisem la obiecte, dar nici în acest sens nu există vreo condiţie. Fiecare donează ce doreşte, ce are, ce-şi permite, dacă-şi permite. La târgul cu vânzare, de asemenea se pooate înscrie cu ce are şi ce vrea.
Vă mulţumesc tare mult pentru comentariile şi sprijinul de ieri. Mi-au umplut sufletul. Eram hotărâtă să aplic ideile aceasta şi dacă nimeni nu ar fi scris un rând. Dar aşa, cu o susţinere peste ce mă aşteptam, vă daţi seama cum simt?
Mulţumesc din inimă şi îmbrăţişările mele, cele mai calde!
Mihaela Dămăceanu
P.S. Vă rog să scuzaţi orice greşeală din text, până diseară, când pot corecta. De la serviciu nu pot intra pe text şi acum nu am timp să citesc ce-am scris. Pup.