Am citit bloguri şi săptămâna aceasta, chiar dacă mai puţin ca cealaltă. Din ce am răsfoit eu, selectez trei ce m-au impresionat:
 
1.Voi începe cu articolul Irinei, care izbuteşte ca întotdeauna să ne transmită un mesaj bun şi încurajator. O postare care, deşi stârneşte întrebări şi ne pune pe gânduri, ne linişteşte şi parcă ne determină să luam pixul şi hârtia să facem ce spune ea în articol. Irina este ca o dăscăliţă ce ne-nvaţă cu căldură ce să facem ca viaţa noastră să fie mai aşezată, mai fericită şi mai împăcată. Totul pe blogul ei transmite mesajul acesta: de la cuvintele calde dar mobilizatoare şi motivaţionale, la pasajele înţelepte din cărţi de învăţătură creştină până la superbele fotografii. Articolul se numeşte  Diferenta dintre oamenii de succes si…ceilalţi 
2. Alice despre care am scris recent, a reuşit un foarte, dar foarte cuprinzător articol despre cum putem călători ieftin. Mai multe idei pentru acest subiect nu aţi putea găsi decât într-o carte întreagă, sau cel puţin eu nu am găsit în blogosfera românească. Este scris în principal pentru budget travel, pentru cei pe care-i arde dorul drumului şi chemarea depărtărilor, pentru cei care apreciază mai mult călătoria şi învăţătura ei, decât confortul. Dar aceasta nu înseamnă că cei ce preferă concediul combinat cu confortul nu au de ce-l citi. Pentru că vă spuneam că este foarte cuprinzător şi este imposibil să nu găseşti ceva util, un site de folosit sau o idee pe care să te poţi plia. Mergeţi să-l citiţi aici.
3. Am găsit la Mirela o postare de vară, o postare de week-end. O găsesc potrivită pentru week-end deoarece aveţi timp să revedeţi un mare film, cu un foarte mare actor. Cred că este unul din puţinele filme care a reuşit să depăşescă cartea. Este vorba de Zorba The Greek.
Lectură plăcută şi week-end asemenea! 
Mihaela Dămăceanu