De cand am scris blogurile mele dragi am avut intentia sa va povestesc putin despre bloggeritele cu care m-am intalnit personal. Am zis eu, asa, ca ar fi placut sa rememorez clipele acelea si poate ar fi interesant si pentru altii sa vada ca blogurile isi mai dau si intalniri 🙂  Am o lista destul de lunguta si mi-ar placea sa fie si mai si. Ei, ce ziceti?

Bloggeritele pe care le-am intalnit.

Pe  Cristina o cunoasteam dinainte de a incepe blogul. A fost prima persoana cu blog, pe care am cunoscut-o eu. La vremea aceea citeam niste bloguri americane si cochetam cumva cu ideea. Habar nu aveam cat de multe bloguri erau si la noi, mie mi se parea ca lumea nici nu stia ce sunt alea. Lucram amandoua in aceeasi cladire-la institutii diferite- si ne-am imprietenit repede. Vorbeam de nu ne mai opream, si atunci si mai tarziu, dupa ce nu am mai avut acelasi sediu. Nu despre bloguri. Despre noi, despre viata, despre ai nostri…despre toate. Nu stiu daca si tu esti la fel, dar eu-cu varsta nu mai sunt chiar atata de vorbareata, in general. Dar cu unii oameni as vorbi ore intregi. Ce ore…zile vreau sa zic 😀  Printre altele, ea mi-a spus ca are blog si mi-a dat cateva informatii. Asa am facut si noi unul. Adica sotul meu l-a facut, eu doar am scris. A, iar Mihnea a fost cu educatia plastica 🙂

La vreo doi ani de blogging, intr-un decembrie fara fulgi de nea, m-am intalnit cu alta Cristina. De la Cosas de Coco. Si iar asa, am voooorbit mai fetelor, de ma durea gura. Cate-n luna si in stele. Cristina este pasionata de calatorii, de fotografie si de handmade. Asa ca mi-a povestit si ulterior am admirat frumusetile facute de mainile ei pricepute. Am insirat noi atunci si niste planuri de viitor. Ce zici, Cristina, iti spune ceva cavantul ianuarie?

Urmatoarea intalnire cu vorbe multe a fost cu Dana de la Sexulslab. Viata interesanta, povesti palpitante, sinceritate maxima, istoriile vietilor noastre si blogging, desigur.

Acestea au fost temele celor trei ore care au zburat ca vantul si ca gandul. Vietile pe scurt, cred ca va dati seama. Ca daca era sa ne lungim cu amanunte literaro-artistice, ahaaa…inchideam cafeneaua muzeului si tot noi o deschideam.

The next beautiful lady on the list…Iulia. Trei zile la rand, si-nca o data mai tarziu. Ei, sa nu credeti ca ne-am dat intalnire in trei zile consecutiv – nu ca nu mi-ar fi placut, dar totusi mai avem si treburi 🙂 Am participat la o conferinta. Scopul participarii a fost dublu, adica si conferinta, si intalnirea. Si cine nu mai intra cand suna clopotelul? Noi. Dar nu mereu 🙂  Am si invatat ceva acolo, serios. Si de la ei, si de la Iulia! A fost foarte placut, ne-am mai intalnit si alta data si sper ca ne vom mai intalni, ne leaga preocupari si pasiuni comune.

Mai am fete frumoase pe lista cu intalniri, dar ma gandesc sa scriu si eu postari mai scurte. Asa ca am despartit aceasta lista in doua postari. Va urma!

O saptamana frumoasa va doresc!

Surse foto: cosas-decoco.blogspot.ro si sexulslab.ro