Nu am mai scris un meniu nou cam de multa vreme. Intrucat mi-a lipsit organizarea pe care mi-o aduce, mi-a venit ideea sa folosesc si meniurile pe care le-am facut mai demult.
Asa se face ca pe viitor voi incerca sa fac meniuri noi cu tot cu lista de cumparaturi si voi completa si meniurile existente cu listele aferente.
Ca noutate, meniul de mai jos va fi pentru doua saptamani. Il voi repeta si in saptamana urmatoare. Imi este cam greu sa mai fac atatea meniuri si liste si ma gandesc ca nu sughita baietii sa manance aceleasi feluri doua saptamani consecutive, mai ales ca le place ce le-am trecut aici.
Pentru cine citeste de mai putin timp blogul, precizez ca din felurile de mancare trecute pe zile, pregatesc cam 6 portii, astfel incat sa ajunga pentru o cina si pentru pranzul zilei urmatoare.
Duminica este zi in care fac ce ne inspira atunci si de obicei gatesc cam de patru ori pe saptamana, intr-o zi de gatit fac ciorba si felul doi pentru doua zile(adica doua din felurile doi de mancare din lista).
legume la tigaie
numai si numai bunatati!
pupici. Start bun în noua saptamâna!
Pot sa te invit la masa? Te astept cu mare drag!
Pana ajungi aici transmit pe cale virtuala: o saptamana minunata!
Multe imbratisari!
Foarte apetisant meniul!
Romanesc si bun!
O saptamana frumoasa, pup!
Este foarte romanesc si foarte de iarna, datorita verzei murate.
Atata varza nu am mancat intr-o saptamana, de cand mi-s eu pe lume:)
Va spun maine si cat a costat 🙂 O saptamana frumoasa si tie, printre maslinii si narcisele tale!
Varza, fasole, friptura de curcan 🙂 Si doua feluri pe masa in afara de vineri. Super meniul ! Mi-ai facut pofta cu strudelul de visine …
Varza si curcan nu am prea combinat. Am vazut reteta intr-o revista si a mea e:)
Da, noroc ca am pus cateva visine in congelator. Varza nu mi-a trebuit sa pun, asa ca am dat pe ea cat nu face. Dar nici nu prea imi plac butoaiele si butoiasele pe balcon, recunosc.
ciorba de fasole cu varza…nu stiam, de retinut!
numai bunataturi! ma voi inspira si pe sapt. viitoare.
Pentru meniu eu intreb colocatarii ce isi mai doresc si fiecare spune ce idee are…. astfel ca fiecare saptamana difera; doar joia fac paste.
Imi era dor de meniurile tale.Ne inspiri sau pe unele le exersam.Am aflat de curand de ciorba de fasole acra cu zeama de varza.In zona noastra nu se obisnuieste.Mai sunt destule pe care sa le facem ,cat mai avem timp…