header lenti
Sursa: rolens.ro

Saptamana trecuta am primit un comentariu ce m-a bucurat, scris la cea mai citita postare a blogului – cei mai ieftini ochelari din Bucuresti.

La momentul in care am scris articolul, acesta se adresa cititorilor bucuresteni. Intre timp, datorita comentariilor s-au adunat acolo o multime de informatii, care l-a transformat intr-un articol cu date de interes pentru un public mai larg decat cel bucurestean.


Ultimul comentariu aparut, este scris de d-na Elena Mocanu- Managing Partner la Rolens International. Cu multa amabilitate, doamna Mocanu ne explica ca orice optica din Bucuresti sau DIN TARA cunoaste produsele Rolens si anume: lentile monofocale, bifocale si progresive, iar cel mai ridicat pret pentru o pereche de lentile este de 150-200 lei (progresiva fotocromatica).

Din experienta mea de cumparator cu state vechi, pretul este chiar foarte bun si imi face placere sa recomand un producator roman cu 10 ani de experienta in domeniu.

Pentru cititorii blogului, probabil partea cea mai interesanta a comentariului pe care mi l-a scris doamna Mocanu, este oferta pe care ne-a facut-o cu atata amabilitate. M-am bucurat cand am citit si voi apela la ea cu siguranta, la urmatoarea pereche de ochelari pe care o vom face. Fiin comentariul acolo, ma gandeam ca informatia este accesibila cititorilor interesati de lentile si ochelari la pret mai bun.

Insa cititorii fideli ai blogului, cei care intra periodic aici si care practic mentin acest blog, nu se vor reintoarce la articolul despre ochelari, din simplul motiv ca l-au citit la momentul publicarii. De aceea am considerat  necesara o postare distincta, pentru a anunta si cititorii cei mai importanti ai blogului, despre oportunitatea de a benefia de o reducere la pretul lentilelor produse de Rolens.

Nu vreau sa omit niciun cuvant, astfel ca iau cu citat din comentariu, partea despre oferta:

„pentru dumneavoastra si pentru cititorii blogului pot sa va asigur de un discount suplimentar daca merg in optica si solicita o pereche de lentile produsa de Rolens International. Este suficient sa spuna opticianului ca a solicitat lentilele dupa ce a citit blogul dumneavoastra si sa ii solicite sa ne mentioneze acest lucru atunci cand ne face comanda. site-ul nostru www.rolens.ro va poate oferi detalii despre produsele noastre, iar numarul de telefon este 0786164779.”

De asemenea, doresc sa multumesc personal, dar si in numele cititorilor, pentru deosebita amabilitate de a ne oferi acesta reducere si informatii despre produsele proprii. 

Pentru detalii referitoare la lentilele produse si la Rolens International, va rog sa vizitati site-ul companiei, adica rolens.ro
 
Exista si o oferta speciala, insa deduc ca aceasta se aplica centrelor de optica din tara sau din Bucuresti.

Mihaela Damaceanu