Friptura de Brasov
Comentarii
9 răspunsuri la „Friptura de Brasov”
-
Mi-a placut! Saru'mana pentru masa! 🙂
-
Aaa, mulțumesc, Mihaela ! Îți dai seama că voi prelua rețeta și voi prepara în curând fripturica de Brașov ! Cred că e minunată.
-
Sa-ti fie de bine! Ma bucur ca ti-a placut!
-
Cu muuuulta placere! Sunt sigura ca o sa va placa, la mine a fost apreciata cu nota 10 +
-
Arata bine! Si friptura si cartofii, si salata!
-
In ceea ce priveste pozele mele, sigur gustul este mai bun decat aspectul :))
-
Usor de facut. Desi cred ca trupa mea ar prefera cartofii prajiti pe langa carne 🙂
-
Eu fac rar cartofi prajiti, ca bombane sotul meu si are el dreptate. Dar sa stii ca se amesteca gusturile si trag din sosul condimentat al carnii si….mi-a placut mai mult decat separat. Merita o incercare, zic 🙂
-
Ceva asemanator am facut cu miel si la cuptor. Am bagat carnea condimentata mai intai, dupa vreo ora jumate, am pus cartofii si verdeata.
Răspunde-i lui Mihaela Pojogu Anulează răspunsul