Cred ca ar fi cazul de o reorganizare si de reluare a meniurilor, acum dupa Paste. Este necesar si din punct de vedere financiar, dar si pentru  a programa o mancare mai usoara si mai sanatoasa.

De  ultimul meniu pe care l-am scris, am reusit sa ma tin, ceea ce ma incurajeaza si pentru saptamana aceasta. Trebuie sa ajung repede in piata, pentru a fi sigura ca respect programarea.

Asadar:
Luni: supa de curcan cu mazare si spanac, limba cu masline

Marti: supa de curcan cu mazare si spanac, salata saseasca cu pipote si inimi

Miercuri: ciorba de fasole cu varza murata ( i-a placut foarte mult lui Mihnea, dar era si cu putina afumatura, in varianta „de dulce”), chiftelute de legume, salata de primavara( leurda, spanac, salata verde, ceapa, ridichi)

Joi: file de crap prajit, cu mujdei si mamaliguta

Vineri: ciorba de fasole cu varza murata, mancare de mazare, salata de cruditati

Sambata: salata cu avocado si leurda, pulpa de porc la tigaie, cartofi prajiti (un mic rasfat)

Duminica fac ce-mi trece prin cap, mie sau vreunuia din baieti, iar dimineata avem: oua fierte, ridichi, salata verde, branza, cereale, lapte, ceai, unt, gem.

Ca desert mai am cateva borcane cu compot de prune , gem de caise, nuci, fructe. Poate ma invrednicesc si de niste clatite, duminica.

Mihaela Damaceanu