Fac ce fac si de Elefant.ro nu scap!
Am aflat recent despre gama Jamie Oliver by Tefal, de la cineva care mi-a recomandat cu caldura tigaile, ca fiind produse de foarte buna calitate. Nu stiam nimic despre ele, dar Tefal, Jamie Oliver si oferte speciale la Elefant, sunt suficiente motive pentru a cauta detalii. Gama are reduceri pana la 57 % si dureaza pana pe 29 martie. Am observat insa, ca uneori le mai prelungesc.
(Postarea contine linkuri afiliate).

Si daca vreti detalii despre ele, de retinut mi se par urmatoarele:

– materiale ultrarezistente: baza din strat de aluminiu gros, ce permite distribuirea uniforma a caldurii si strat  de invelis Prometal Pro, cu rezistenta indelungata; 

–  produsele sunt adecvate folosirii pe plita cu inductie, electrica, vitroceramica sau gaz;

– se pot spala in masina de spalat vase;

cel mai important mi se pare ca poti folosi ustensile de metal atunci cand gatesti, caci deseori mi se intampla sa iau din greseala o furculita sau o lingura de metal si sa amestec cu ea in vasul de gatit, uitand ca aceasta zgarie si strica teflonul.

Dintre toate produsele gamei, m-am oprit la oferta pentru wok, caci bucataria mea duce dorul unui wok. Pretul este redus de la 250 la 110 lei, iar eu imi doresc de mult timp sa incerc acasa, ceva legume chinezesti. Sosuri am, imi lipseste doar wok-ul :))

Nu sunt de neglijat nici tigaile sau cratita sote, care au reduceri de 57, respectiv 53%. Le puteti vedea pe toate, aici.

Mihaela Damaceanu