Fancier WT3530 -  trepied foto + husaFancier WOS3005/43 - Umbrela Difuzie Soft 110cm Hakutatz - Bec fluorescent 85w FB-85
Ei, acuma nu este o perioadă prea bună pentru cumpărături, că ne cam ajung cele făcute în decembrie :))
Însă aceste articole despre produse reduse se citesc bine şi tot de aici – linkurile sunt afiliate, am văzut că lumea tot mai cumpără una-alta! Şi pentru că am amintit de cumpărături, doresc să mulţumesc tuturor cititorilor care au făcut cumpărături online pornind de la linkurile pe care le-am dat sau intrând pe bannerele de pe blog. Şi nu orice mulţumire, ci mai multe…. biiiig thanks!!!

Cu toată chibzuiala mea şi noi a trebuit să mai facem nişte cumpărături, era absolut necesară placa de bază de la computer şi ne-am gândit că dacă tot se întoarce unitatea centrală cu burta în sus, i-ar prinde bine şi ceva memorie în plus, aşa că în acest week-end sper să pot lucra cu el, că tare mult mi-a ajuns chinul cu râşniţa de laptop.
Şi nu vă mai ţin în suspans, cu pozele acelea ciudate. Intenţionez să îmi îmbunătăţesc calitatea fotografiilor. Primul lucru în acest sens este studierea – nu glumesc deloc, STUDIEREA serioasă a manualului  camerei foto din dotare. Apoi, am priceput că ar fi nevoie de un trepied, o sursă de lumină fluorescentă şi o umbrelă de difuzie. Astea pentru început, zic. Am constatat că în ce mă priveşte este cazul să mai aştept, dar poate altora le foloseşte. La F64 există pachete cu aceste trei produse la un preţ bun. Puteţi vedea aici, dacă vă interesează.
                                            Pantofi camel Party            
Apoi m-am uitat la încălţăminte şi am dat peste Matar, un magazin cu preţuri foarte mici, cu ceva vouchere de reducere la următoarele cumpărături şi cu transport gratuit la comenzi peste 69 lei, zilele acestea. Majoritatea produselor lor sunt din piele ecologică şi aşa se explică preţurile. Eu am tras cu ochiul cel mai mult, tot la încălţămintea din piele, dar şi pe dincolo mi-au plăcut câtevă, destule.
Pantofi din piele puteţi vedea accesând acest link şi mi-au mai plăcut şi unele modele ale colecţiei Condur.
                                           Caietul Mayei - Isabel Allende 
Îmi doresc să citesc Caietul Mayei, aşa că nu puteam să nu ajung la Elefant :)) Chiar este la ofertă, la un preţ bun, redus cu 27 %. Ca întotdeauna au multe oferte speciale, destule din ele se încheie duminică 18 ianuarie, dar nu înseamnă că sunt singurele. Pagina ofertelor o găsiţi aici.
Şi este cazul să mă opresc şi să vă doresc un sfârşit de săptămână frumos de tot!
Mihaela Dămăceanu