Au mai trecut încă două săptămâni şi revin cu meniul. Am reuşit în această perioadă să mergem doar de  două ori la cumpărături, dar asta numai pentru că am fost împreună cu soţul meu. Nu reuşim întotdeauna să ne sincronizăm aşa de bine, deci nu mereu voi putea reduce numărul drumurilor pentru cumpărăturile alimentare la doar unul pe săptămână.
Oricum, indiferent de câte drumuri voi face, am decis să rămân la această planificare pe două săptămâni, căci îmi pare o variantă mai comodă. Clar că se reduce măcar timpul acordat întocmirii listei şi când reuşesc să reduc drumurile e bonus. Şi când nu, tot nu-i bai! 
Aşadar, în următoarele două săptămâni vom servi:
Prima săptămână:
 
Prânz şi seara
– ciorbică de viţel, pulpă de porc cu sos de roşii, alături de piure de cartofi/plăcintă cu brânză şi spanac cu salate de vară – luni şi marţi
– pilaf sârbesc cu salată de varză/castraveţi – miercuri şi vineri
– varză cu cârnăciori şi mămăligă- joi
– ruladă din piept de pui cu legume, alături de salată de roşii şi castraveţi – sâmbătă.
A doua săptămână:
Prânz şi seara
– ciorbă de burtă, pilaf cu piept de pui/ piept de pui la grătar cu salată bulgărească – luni şi marţi
– mâncărică de fasole verde/chifteluţe de legume cu salată de castraveţi – miercuri şi vineri
– mingiuţe de peşte cu mazăre şi sos de iaurt – joi 
– supă cremă de ciuperci, şniţele din carne de viţel, salată inventată – sâmbătă.

Ca de obicei, duminica rămâne pentru inspiraţia de moment şi dimineaţa vom avea ouă, brânză, caşcaval, unt, gem, lapte, iaurt, roşii, castraveţi, măsline, cereale.
La desert vom servi cireşe, vişine şi caise proaspete. Am făcut săptămâna trecută o prăjitură cu vişine, pe care o voi repeta, că am cerere. 
O săptămână plină de veselie şi de poftă de lucru în bucătărie, vă urez!
Mihaela Dămăceanu