Vă spuneam mai demult, că doresc să introduc câteva rubrici noi pe blog. Una dintre ele va începe de azi şi mă voi strădui ca periodic să caut oferte mai avantajoase la produsele ce ne-ar putea interesa. 
V-aş ruga şi pe voi să-mi spuneţi dacă vi se pare utilă această idee şi să adăugaţi alte promoţii bune, dacă găsiţi. De asemenea, orice părere despre produsele alese, magazinele pe care le frecventaţi şi tot ce poate părea interesant de cumpărat, este binevenit la comentarii.
– la capitolul alimente ştiţi că sunt fan Billa şi piaţă. De la Piaţa Obor aveţi de luat vişine la preţ între 5 şi 7 lei, cireşe cam la fel, caise la 4 lei. Roşiile erau în jur de 3 lei şi castraveţii 2 lei. Toate preţuri sunt pentru un kilogram, fireşte. La Billa, găsiţi AICI pliantul naţional valabil între 26.06-03.07.2014. Parcă nu ar mai fi ofertele foarte bune pe care le ştiam, dar tot se poate cumpăra pui la 9, 99 lei/kg, carne tocată de porc la 14,49 lei/kg, cu 16% reducere, caşcaval redus cu 34%, lapte covăsit cu 22% şi altele.
– la Miniprix am văzut câteva lucruri drăguţe, printre care aceşti tenişi roz cu talpă ortopedică, la 59 de lei, dar şi câteva fustiţe drăguţe, al căror preţ porneşte de la 19 lei.
– Elefant.ro are iarăşi o mulţime de OFERTE ce ajung până la 80%, plus transport gratuit.
recenzia mea o găsiţi aici
– la capitolul electronice, electrocasnice, dar nu numai, reducerile cele mai interesante le-am găsit la evomag.
Espressor Philips 
 Reducerile sunt în jur de 25%, dar şi 50% la cosmeticele marca Olay. Interesante sunt la televizoare şi aparate foto, că vă spuneam că am nevoie de un nou aparat. Există însă şi alte puncte tentante: resigilatele ajung la reduceri de până la 60%, plata se poate face în 3-8 rate fără dobândă şi cu 45 zile perioadă de graţie, prin Card Avantaj, iar transportul este gratuit până pe 30.06.2014. Ofertele sunt AICI.
Şi chiar dacă acum plouă, tot mai sperăm la un WEEK-END PLĂCUT!
Mihaela Dămăceanu
P.S. Unele linkuri din articol sunt afiliate, ceea ce înseamnă cî atunci când voi cumpăraţi ceva, eu primesc un mic comision ce nu afectează preţul plătit de voi. Iar eu vă mulţumesc frumos!