Din când în când îmi place să merg cu Mihnea la cumpărături. La fel şi lui, iar sâmbătă a fost unul din acele momente. Inutil să vă mai spun, că timpul necesar acestei activităţi a fost dublat iar planificarea mea riguroasă, a fost dată peste cap :)), acestea fiind motivele pentru care îmi place să-mi iau fiul cu mine la cumpărături, doar din când în când  :))

Intenţionasem să fac achiziţii de 160 lei, pentru a profita de oferta interesantă de la Billa, urmând să mai completez cu câte ceva din piaţă sau Mega Image-ul de la parterul blocului. Am umplut căruciorul, eu cu ce planificasem, el cu alte multe, diverse :)) Au aterizat fără discuţii, fructe de mare, amandine, emmentaler şi alte câteva specialităţi, dar apoi m-am înforţoşat şi am spus: STOOOOOOP!!!!

Rezultatul a fost bonul de 240 lei, rezonabil totuşi, pentru astfel de mici răsfăţuri. Asta datorită faptului că celelalte produse, aterizate de la mine în cărucior

erau luate cu chibzuială, alegând carnea şi brânzeturile din ofertă şi toate fructele cu preţuri bune şi câteva din cele exotice ce îşi meritau banii.

Concluzia?
Răsfăţul şi cumpărăturile cu copiii costă, dar din când în când merită să o mai faci, că suntem oameni şi nu computere!
A-ha, şi să vă mai spun că nici nu am mai lucrat la engleză şi mate, cum trebuia să facem sâmbăta ca nişte oameni plini de bune intenţii ce suntem, că era obosit odorul după jiu-jitsu şi atâtea cumpărături!!!
Întrucât aproape toate cele din categoria  „speciale” au fost consumate în week-end, meniul programat va arăta tot simplu şi calculat:
LUNI
 salată de vinete
pulpe de pui la tavă, salată de varzăMARŢI

supă de roşii cu paste
peşte prăjit cu mămăliguţă

MIERCURI

supă de roşii cu paste
varză călită cu mămăliguţă

JOI

supă cremă de legume
pulpă de porc cu legume la cuptor
salată de varză cu mărar

VINERI

supă cremă de legume
mâncărică de cartofi cu măsline

SÂMBĂTĂ

dimineaţă
omletă cu caşcaval

prânz

pulpe de pui la cuptor cu piure de cartofi
salată de ardei copţi(din congelator)

DUMINICĂ
inspiraţie de moment  

Pentru dimineaţă am luat brânză, emmentaler, fulgi de porumb, iaurt, cremă de brânză, ouă. Desertul va consta în fructe şi probabil duminică o plăcintă cu mere.

Să aveţi o săptămână PINK!

Mihaela Dămăceanu