sursa
Astăzi onorez provocarea primită de la Claudia şi voi scrie ce îmi doresc pentru anul 2014, cu speranţa că în anul următor nu vor fi aceleaşi :))
După concluzia principală, că mi-a prins bine faptul că am scris pe blog rezoluţiile anului 2013, a două mare concluzie este că nu au fost făcute bine.
Au fost mult prea generale, o mare parte din ele, adică aproape tot ce mi-am propus pentru Mihnea, sunt dorinţe la care ai de lucrat continuu şi mereu se mai pot îmbunătăţi. De aceea, mi-a fost greu să cuantific, dacă am realizat sau nu.
Învăţătura rezultată este că anul acesta îmi propun obiective concrete, clare şi măsurabile, cu termene cu tot. Apoi, îmi voi propune mai puţine şi voi relua ceea ce nu mi-a ieşit anul trecut, încercând să continui obiceiurile bune pe care mi le-am format, cum ar fi mersul duminica la biserică şi toate planificările meniurilor săptămânale.
1. Să lucrez cu Mihnea la engleză 4 ore săptămal – permanent în cursul anului.
2. Să lucrăm 3 ore săptămânal la limba română şi 3 ore la matematică – permanent în cursul anului.
3. Să-l înscriem din nou la karate, că iarăşi doreşte, dar în altă parte- de rezolvat în cursul lunii ianuarie şi să înceapă din februarie.
4. Să frecventeze un alt curs de desen, dar nu unul gratuit, cum a fost până acum- de căutat în ianuarie un curs cu cel puţin 8 şedinţe, pe care să le urmeze începând din februarie.
5. Am şi eu nevoie de o perfecţionare a limbii engleze, deci voi alege şi pentru mine un curs plătit sau poate ore cu un profesor timp de 3 luni, începând din martie.
6. De amenajat balcoanele în cursul primăverii. Vreau mai multe flori în cel deschis şi amenajarea unui mic colţ de lucru în cel închis-termen finalizare iunie 2014.
7. Înfiinţarea unei mici societăţi comerciale- iunie-iulie.
8. Pentru blog, îmi propun să menţin ritmul de 4-5 postări săptămânal şi să îmbunăţesc partea de optimizare şi de structurare- obiectiv permanent.
9. Să citesc 10 cărţi.
10. Să obţin un venit suplimentar de 200 lei lunar. Este puţin dar vreau să fie constant şi lunar.
11. Să mai acoperim un card măricel până în decembrie.
12. Să mergem de două ori în concediu.
Sper ca la sfârşitul anului să le pot cuantifica mai uşor.
Transmit mai departe această provocare  lui Carmen, lui Elly, Iulianei, Ralucăi, Ralucăi M, Adrianei, Valentinei
Vă urez din nou un an mai bun, cu rezoluţii şi obiective îndeplinite!
Mihaela Dămăceanu