Fotografie
sursa

Ieri am lipsit de la postarea mea zilnică, pentru că la ora la care scriam de obicei, a venit tati acasă. Încărcat ca o furnică şi, mai ales bucuros că rezolvase ceva important, la Botoşani. A terminat cu nişte acte cu care se zbătea de aproape un an.

De aceea, aseară ne-am propus şi noi o mică ieşire pentru acest week-end. Îmi doream la începutul anului acesta, să ieşim şi noi doi la o cafea, măcar o dată pe lună. Au trecut două luni, fără a fi reuşit. Nu era cazul să ieşim doar noi doi în această zi, sau chiar mâine, căci şi băiatul vrea în oraş.

Şi vroia, dragul de el, o pizza.

Şi motive de sărbătoare, chiar sunt. Aşa că azi, după ce am postat frumoasa felicitare, de care mult m-am mai bucurat, am început să caut nişte oferte. Este prima dată când caut oferte pentru o ieşire în oraş. Se pare că această criză, m-a învăţat valoarea banilor. Noi am trecut printr-o criză dublă, şi pe cuvânt că nu aş mai da niciun ban aiurea.

Îmi suflec mâinile şi mă apuc de căutat.

Nu a fost să fie, pentru că tot ce am găsit, necesita card.

Iar cardul nostru este, cam gol….

Aşa că mâine, vom pleca la întâmplare în Centrul Vechi, sau oriunde ne-o trece prin cap.

Poate găsim ceva pe loc, sau poate ştiţi voi ceva interesant?

Dar am căutat atâta, şi ca să nu fie chiar muncă degeaba, m-am gândit să vă arăt ce am găsit.

Poate mergeţi voi!

Găsisem deci, cu 5,9 lei, o pizza şi o porţie de clătite. Vedeţi aici dacă v-ar plăcea să mergeţi, căci nu mai este valabilă prea mult timp. Şi mie mi-ar fi plăcut!

Mihaela Dămăceanu

P.S. Am lăsat o poză cu flori, şi nu cu pizza, pentru că este ziua „care este”.