Mihnea a participat la o interesantă vizită la fabrica de ciocolată Heidi şi mulţumim frumos doamnei Giliola de la Children Tour, pentru invitaţie,  idee şi frumoasa organizare. A venit acasă încântat(mă întreb dacă un copil ar putea fi altfel), după ce a petrecut două ore în lumea ciocolatei, a văzut-o curgând pe ţevi şi a consumat o cantitate apreciabilă din cel mai iubit aliment.

Cel mai mult i-a plăcut cazanul cu ciocolată şi a făcut chiar şi un desen, mărturie a mulţumirii lui, pe care îl puteţi vedea pe blogul firmei organizatoare .

A mai făcut încă unul, adică cel de mai sus. Dacă vă întrebaţi ce reprezintă, vă spun eu că este depozitul de ciocolată. A desenat ce i-a plăcut cel mai mult: cazanul şi depozitul. Şi nu este de mirare.

Recunosc că este prima agenţie specializată în excursii, tabere şi ateliere destinate copiilor, cu care am avut ocazia să interacţionez. M-a surprins şi bucurat oferta foarte largă de activităţi, una mai interesantă ca alta. Din multitudinea de muzee, tururi, vizite şi ateliere, a fost chiar greu să alegem următoarea la care va participa. Pentru că toate sunt educative, distractive şi interesante. Personal, mi-au atras atenţia, vizita la Radio România, la redacţiile publicaţiilor BBS: Good Food şi Top Gear, la Teatrul Odeon şi la Opera Română, dar şi la Castel Film Studio Snagov. Mihnea înclină spre Academia de Poliţie, Aeroportul Otopeni, atelierul de trenuleţe sau Ferma Animalelor. Dar nu sunt singurele interesante şi chiar este foarte greu de ales, fără a menţiona şi taberele, dintre care cel mai mult m-a încântat cea de echitaţie. Ca să vedeţi că nu exagerez deloc, aruncaţi doar o privire pe activităţile extrascolare din semestrul II şi cred că vă va fi imposibil să nu alegeţi ceva interesant pentru copilul sau nepotul vostru, dacă nu cumva veţi păţi ca mine şi veţi dori chiar şi voi să participaţi la o mulţime dintre ele.

Din fotografiile făcute de organizatori, am ales să vă arătăm două:

Închei cu mulţumiri adresate firmei Children Tour şi cu o invitaţie pentru voi, de a reţine bogata ofertă pe care o puteţi găsi la ei şi de a apela cu încredere atunci când doriţi să le oferiţi copiilor o activitate interesantă.

Mihaela Dămăceanu