No, tare-i greu cu trezitul ăsta de dimineaţă, cu alungatul somnului din om şi cu scrisul la prima oră!

Da-mi vine mie o idee, printre aburi de cafea şi fuioare de fum de ţigară, ameţitoare de creier: „da’ ce, io n-am blog? N-am prieteni?”.

Păi am, şi hai să vă dau de treabă, că v-o lipsi :))

io stau tare rău la capitolul răbdare la tehnice, electrice, electronice, electrocasnice, etc.

Dar mă străduiesc, vedeţi, aşa că vă aştept cu sfaturile!

Vă spuneam că a devenit imperios necesar să facem  nişte cumpărături mari, care dau peste cap bugetele familiilor, când apar pe neprevăzute: maşina de spălat, monitorul computerului şi aparatul de fotografiat. Superb, nu? Exact ce-i trebuie omului după Paşte şi înainte de ziua copilului!

Acuma…ca să fiu corectă ar trebui să precizez că ele dădeau semne de oboseală de ceva timp, de aparatul foto chiar am scris şi pe aici, dar asta nu înseamnă că nu ne dau peste cap. Ba da, şi chiar bine!
Însă nu avem ce face şi soluţia este să le luăm pe rând, prioritatea fiind maşina de spălat, desigur. Urmează monitorul, că mai trag puţin de timp folosind laptopul, care nici el nu mai are prea mult până la a-şi da obştescul sfârşit :))
Aparatul foto rămâne pe ultimul loc, căci nu văd altfel cum am putea rezolva. Cu păreri de rău, că nu ştiu cum să mai postez fotografii de blog. Doar să caut în cele vechi, însă şi asta mai târziu, căci pe laptop nu am cum, că nu merge. Greu, greu, ce vă spuneam eu.
Însă am scris aceste treburi pentru că doream să vă cer o părere: nu prea mă hotărăsc uşor de fel şi v-aş cere un sfat referitor la maşina de spălat. Prima condiţie de la care trebuie să plec este că ne trebuie o maşină îngustă de 40 cm, pentru a intra în locul în celei vechi.
Întrebarea se referea la marcă şi la ce ştiţi despre aceste trei maşini:

Maşină de spălat rufe cu încărcare verticală Whirlpool WTLS65712 , 1200 RPM, 6.5 kg, Clasa A++, Display LED, Alb la preţul de 1.331,99 lei, redusă de la 1.479,99 lei.

Maşină de spălat cu încarcare verticală Whirlpool AWE 6416, 900 rpm, 5 kg, A+ la preţul de 1.099 lei.

Eu aş tinde către prima, chiar dacă mă pufneşte şi râsul când citesc despre „al şaselea simţ”, despre care niciodată nu m-am lămurit cu ce se mănâncă. Mie-mi pare aşa, un fel de personificare a prietenei noastre, maşina de spălat rufe, ajutor de nădejde al gospodinelor.

Voi ce ziceţi?

Soţul meu are o slăbiciune pentru Electrolux şi Bosch. Corect ar fi să mă documentez şi despre acestea, aşa-i?

Uite că am găsit şi un Electrolux rezonabil, la Altex (cele două de mai sus sunt de la eMag).

 Maşină de spălat rufe verticală Electrolux EWT1062 TDW 6kg, 1000rpm, A+, alb la preţul de 1.249,90 lei.

Mihaela Dămăceanu