Meniul săptămânii 23 februarie – 2 martie 2014

Încep prin a vă spune că am reuşit să mă încadrez în suma planificată săptămâna trecută, mergând la piaţă cu cei 160 de lei, din care am cumpărat cele necesare. Cea mai bună metodă de a nu depăşi suma, dacă ai grijă să iei legume suficiente.
Săptămâna aceasta nu voi urmări încadrarea într-un meniu cu sumă fixă, căci soţul meu a venit de la Botoşani cu daruri şi alimente, deci voi consuma ce avem şi voi completa cu ce mai trebuie, tot din Piaţa Obor. Ieri a fost duminica Lăsatului sec de carne, dar anul trecut nu am reuşit să ţin postul, aşa că anul acesta nu îmi voi mai propune să îl ţin pe tot.
Meniul va fi următorul:

LUNI
ciorbică de viţel
pulpe de curcan la cuptor cu cartofi ungureşti
 salată de sfeclă


MARŢI

ciorbică de viţel
spaghetti bolognese
MIERCURI
   
orez cu legume la cuptor
salată de sfeclă
JOI
  pulpe de pui la tigaie 
salată de varză albă

VINERI
tocaniţa cu ciuperci
salată de crudităţi
SÂMBĂTĂ
friptură de viţel la cuptor
salată de varză cu mărar
plăcintă cu brânză
     
DUMINICĂ
inspiraţie de moment  

        
          Pentru dimineaţă, eternele cereale, omletă, tartine cu brânză şi caşcaval.
       
          O săptămână minunată!

          Mihaela Dămăceanu

          P.S. Dacă ştiţi pe cineva care vinde mărţişoare, treceţi vă rog şi pe la postarea de ieri şi spuneţi-ne şi    nouă.

Comentarii

2 răspunsuri la „Meniul săptămânii 23 februarie – 2 martie 2014”

  1. Avatar Floarea bunica

    Meniul tau saptamanal ma pondereaza la cumparaturi.De ceva vreme nu am mai aruncat mancare.E un progres.O saptamana cum o doresti!

  2. Avatar Mihaela Damaceanu

    Mi-ai dat o veste bună azi şi mă bucur ca un copil! Mulţumesc! O săptămână minunată şi ţie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.