Ieri am fost melancolico-visătoare! Astăzi, m-am gândit să fiu mai practică, să iau exemplul unor oameni organizaţi şi să începem pregătirile de sărbători.
Ca orice părinte grijuliu, pasul întâi al acestui capitol, este căutarea cadourilor pentru cei care ne luminează sufletul şi dau sens vieţii noastre.
Ne-am suflecat mânecuţele, ne-am adunat energiile şi am purces la documentare, analiză, cercetare, informare şi discuţii.
Primul loc este Internetul şi noii sau vechii mei prieteni de bloggerit.
Şi iată ce am găsit:
1.        Organizată ca de obicei, Iulia a fost prima care ne-a amintit că trebuie să ne gândim din timp la pregătirea sărbătorilor de iarnă. În articolul astazi discutam despre cadourile de craciun ne învaţă cum se abordează sistematizat, fără a simţi presiunea şi stresul aglomeraţiei, cumpărarea cadourilor de Crăciun. O mulţime de sfaturi foarte bune sunt puse şi în comentariile de la acest articol şi merită să le citiţi cu multă atenţie;
2.           Ne ducem apoi la Raluca, care ne vine în ajutor, cu multe idei interesante, adaptate bugetului mai limitat, al acestor ani de cri. Aici dar şi aici;
3.        Tot de la Raluca, am găsit un alt articol foarte util, scris de Coca, idei de magazine second hand pentru copii. Se pot dezinfecta, şi reprezintă, de asemenea, o variantă foarte practică pentru un buget de criză.
4.      Şi dacă vă atrage ideea de handmade, un foarte frumos articol, găsiţi în Cadourile de Craciun si economiile. Eu mă tot gândesc să fac câte ceva, în casă, cu ajutorul lui Mihnea, of course.
      Al doilea loc de documentare, îl reprezintă serviciul. Şi aici, oamenii organizaţi au studiat şi chiar au rezolvat problema. Am câteva bune şi dragi colege, pe care de mulţi ani le ştiu ca modele de organizare. Am profitat de munca lor, şi cu mulţumirile de rigoare, împărtăşesc azi, rezultatele cercetării sârguincioase a magazinelor online, finalizate în achiziţia unor interesante jucării, şi avantajoase ca preţ, pe deasupra. Cu alte colege, am schimbat impresii despre jucăriile în trend şi am aflat care sunt cele mai arzătoare dorinţe ale celor mici. Că aici, ei sunt şefii şi cel mai mult contează ce le place lor. În urma acestor discuţii şi informări şi a multor alte ore pe Internet, am putut concepe o listă cu magazine online, cu oferte atractive şi avantajoase.
      
1.          De la magazinul crazytoys.ro au fost deja cumpărate, după multă analiză, hamsterii vorbitori, din categoria chatimals. Sunt jucării interesante, care repetă cu o voce amuzantă, ceea ce spune copilul. Îmi pare rău că nu am scris chiar atunci, pentru că au fost reduse la 79,99 lei, faţă de 99,99 lei preţul normal. Am înţeles totuşi, că şi acesta este un preţ foarte bun, deoarece sunt peste 100 lei, pe alte site-uri. Colegele mele au comandat împreună, făcând şi o economie la transport, împărţind taxa de 20 lei, la jumătate. Le găsiţi aici. Ce este acum la promoţie, găsiţi aici.

2.      La toyz.ro se poate cumpăra şi cu cardul Avantaj, beneficiind de plata în 4 rate egale şi, în plus, la prima comandă aveţi un discount de 7%. Este unul din cele mai cunoscute şi apreciate magazine online de jucării, cu o foarte mare gamă de produse. Pentru a comanda, terbuie să vă înregistraţi pe această pagină. Tot la ei, am găsit aici, cea mai bună ofertă cu materiale de desen şi pictură, pe care o vom folosi şi noi, pentru Mihnea.
3.    La bestkids.ro l-am găsit aici pe povestitorul  Mickey Mouse, care relatează 8 aventuri şi 8 cântecele despre prietenii săi. O jucărie interesantă, nu chiar ieftină, despre care am aflat că este în mare vogă. Nu toate jucăriile sunt atât de scumpe, au şi multe altele, mai ieftine şi am văzut şi un Catalog de Crăciun, cu 318 produse. Pentru înregistrare, puteţi merge aici.
       
4.      Un magazin relativ nou, www.toypark.ro oferă o gamă largă şi foarte interesantă de jucării pentru toate vârstele şi la toate preţurile. Oferta de acum, o găsiţi aici.
         
5.    Celebrul Noriel.ro nu mai necesită nicio prezentare, căci toată lumea cunoaşte produsele lor.  Livrarea este gratuită pentru comenzile de jucării, în valoare mai mare de 150 RON iar ofertele sunt foarte multe şi le găsiţi pe această pagină.

6.      Pe edukid.ro, l-am descoperit pe Facebook, unde fac o foarte bună promovare a magazinului şi au un mare succes. Îşi doresc să fie primul magazin online de jucării educative, care te ajută să alegi jucăriile pentru copilul tău, in funcţie de abilitaţile copilului. La o comandă de minim 200 lei ai transport gratuit prin curier rapid. 

7.      La www.nicoro.ro am găsit păpuşile Picollina, cu reduceri de 20 şi 21% şi mai accesibilă(89 lei), păpuşa Ioana, care vorbeşte în limba română şi are 27 de funcţii complexe: 20 de propoziţii si 7 melodii. O găsiţi aici.

8.   La kids-shop.ro găsiţi reduceri de până la 30%, dar şi păpuşi, pluşuri interactive, puzzleuri, ghiozdane, biciclete, etc.

9.      Nu cred să fie cineva care nu a auzit de emag.ro. Dar personal, nu ştiam că au şi jucării. Şi pentru că vorbim despre cel mai cunoscut magazin online din România, este firesc ca şi oferta de jucării să se ridice la nivelul aşteptat. Discutăm de mii de produse, de cinci oferte de finanţare în rate fără dobândă şi de posibilitatea de a returna orice produs în 30 de zile, dacă aveţi nemulţumiri. Jucăriile sunt aici.

10.   La dinoland am găsit o paletă foarte largă şi reduceri între 5 şi 10%, în funcţie de valoarea comenzii(5% pentru cumpărături între 100 şi 199 lei, 7% pentru cumpărături între 200 şi 299 lei şi 10% la o valoare de peste 300 lei. Cunoscutele păpuşi Nenuco sunt pe această pagină.

              
       În speranţa că atunci când veţi avea nevoie, găsiţi aici adunate, oferte interesante, închei cu rugămintea de a menţiona şi voi, alte magazine interesante pe care le cunoaşteţi.

       O zi de joacă, cu multe jucării!

       Mihaela Dămăceanu