Astazi scriu putin, promit! Se aduna o multime de idei de articole prin capul meu valmasit si reusesc sa pun pe ecran doar a zecea parte din ele. Ca sa nu le pierd pe drum, zic sa mai fac asemenea articole cu ideile care se plimba prin minte dimineata, la cafea.

Primul lucru pe care vreau sa il fac dupa ce public articolul acesta este sa completez formularul 230 prin care sa optez pentru virarea catre o entitate nonprofit a cotei de 2% din impozitul anual. De 2 luni imi zic sa nu uit sa fac treaba aceasta si noroc de o colega. Credeam ca termenul a trecut deja, dar ea zice ca se mai poate pana pe 30 mai. Am verificat pe site-ul ANAF, acolo se precizeaza ca 25 mai ar fi data limita. Zic sa va anunt si pe voi, ca este pacat sa nu viram acesti bani unei asociatii sau fundatii cu care rezonam. Eu voi dona Asociatiei parintilor din Liceul Tonitza, sunt direct interesata sa ii ajut cumva. Mai mult de atata nu prea fac, din pacate.

Daca cineva doreste sa doneze aceleiasi asociatii, va trimit cu drag formularul pe mail. Doar sa imi spuneti la shoppingshop2010@ymail.com sau mihatoza@yahoo.com.

Formularele completate se pot trimite si online, spune ANAF.

Toata saptamana trecuta am fost cu ochii dupa irisi. I-am cautat prin toate curtile si gradinile din drumurile pe care le fac. Langa serviciu am 3 gradini spectaculoase, am mai pus eu fotografii pe blog. Intr-una din ele strajuia o mare de irisi, drepti si mandri ca niste osteni. In alta sunt infloriti cei frez si cei galbeni, facliile albastre s-au cam ofilit. Plus motati din astia in doua culori, ca in fotografia de mai sus. In a treia nu sunt irisi, dar nemtisorii mov se ridica la fel de falnici. Toata admiratia pentru oamenii acestia ce se ocupa de gradinile blocurilor, nu v-am spus ca toate trei sunt in fata unor blocuri.

Sunt foarte incantata de un produs. Nu mai da din mine entuziasmul pe-afara, in materie de produse de curatenie. Dar cu acestea chiar asa s-a intamplat. Este vorba de servetele universale de curatat cam tot ce misca (sau nu misca) in casa omului. Le-am luat de la Lidl si sterg de drag cu ele peste tot. Pac, iei servetelul si cureti de minune orice suprafata in afara de mobila. Erau si speciale pentru mobila, o sa le incerc si pe acelea. Cel mai tare m-am incantat la cabina de dus. Are pereti transparenti cu tot felul de striatii in ei si niciodata nu imi placea cum ieseau. Cu servetelul minune, am sters mai usor si mai eficient ca oricand.

Pana si Mihnea s-a entuziasmat de cat de usor si-a curatat bicicleta. A consumat el jumatate(exagerez) din pachet, dar bicicleta sclipeste. Direct la Lidl merg dupa-amiaza, sa mai cumpar un pachet din cele universale si unul de mobila. Buna treaba face magazinul asta si bine ca s-au gandit sa iasa si in drumul meu  🙂

Gata pe ziua de azi, o saptamana frumoasa va doresc!