Astazi vreau sa va fac sa zambiti! Nu de alta, dar e vineri. Si intr-o astfel de zi, zau ca este cel mai bun lucru de facut. Mai avem niste ore de lucru si apoi…libertate, ca-i mai buna decat toate 😀

Deci, indiferent cu ce stare ati ajuns aici, pe blog, eu va trimit vrand-nevrand pe un alt blog. Ca sa va umpleti sufletul de frumos si inspiratie. Ce sa fac, astazi sunt un mic dictator, care va ordona sa zambiti si sa va bucurati. Cu gura pana la urechi sa zambiti!

O sa va rog, deci, sa faceti o vizita unui blog de care eu sunt pur si simplu indragostita. In tacere, ca nu am scris vreodata un cuvant pe acolo, dar asta nu m-a impiedicat sa ii fac vizite regulate, de vreo 3 ani incoace.

Mary locuieste in State, pe malul unul lac numit Norman. Acolo isi invita oaspetii virtuali, sa ia loc pe un sezlong si sa priveasca stralucitoarele apusuri de soare.

Dar sa nu credeti ca va veti plictisi!

Intre un splendid rasarit si un rosiatic apus, Mary ne conduce la casuta ei din gradina, pe care o decoreaza in fiecare sezon cu alte plante, cu accesorii vintage de gradina si cu portelanuri din colectiile ei nesfarsite. Sau aranjeaza niste mese fabuloase pe malul lacului sau ne ia la o plimbare cu o salupa eleganta, alaturi de frumosii ei caini.

Blogul este despre dragostea pentru flori si gradinarit, pentru portelan, pentru vintage, pentru viata, pentru bucate atent si elegant pregatite. Si totul, dar absooolut totul, cu un gust desavarsit, cu un ochi excelent si cu o mana de fotograf maiastru.

Just take a look here.

Veti fi fermecate!

Un sfarsit de saptamana incantator!