Cautasem zilele trecute oferta de cizme de cauciuc de pe piata pentru ca de ceva timp imi doresc o pereche. Vine iarna si in zilele in care zapada se topeste mi se face mereu mila de incaltamintea mea din piele.  Atentie, postarea contine linkuri afiliate.

De cand am deschis computerul, deja ma doare si capul de atata Black Friday. De cele mai multe ori, am o reactie din aceasta de refuz la a citi acelasi lucru pe peste tot. De Black Friday, nu trebuie sa citesti, trebuie sa actionezi, dar parca imi pare bine ca subiectul meu de astazi este altul 🙂 Oarecum.

Ma intorc la cizmulitele din cauciuc si va arat ce am ales interesant:

– Frumuselele acestea au un pret bun, pe care il puteti vedea aici. Magazinul modlet.ro ofera si un voucher de 50 lei la abonare, astfel incat ghetutele pot fi luate la un pret si mai bun.
cizme-dama-modlet-bej-din-colectia-vera

– Putin diferite, dar pe alta culoare – mai practica – sunt acestea. Pretul este acelasi cu cele bej, le puteti vedea mai bine aici.
cizme-dama-modlet-bej-din-colectia-maribel

– Daca tot am scotocit, am gasit si pantofii acestia si i-am inclus pentru ca imi plac. Amanunte vedeti aici.

pantofi-casual-din-piele-naturala-modlet-aurii-din-colectia-padma
– Tot cafea cu lapte sunt si acestea. Tot vreau eu sa fiu practica, dar ma atrage culoarea aceasta placuta. Puteti afla mai multe aici.
cizme-aerox-nude~8417857

– La otter.ro singurelele cizme de cauciuc de care s-ar putea lipi omul sunt acestea.
dsc_4184_-_copy
– Si cele mai convenabile cizme de cauciuc le-am gasit la kalapod. Accesati linkul sa vedeti preturile, mai ieftin de atat nu cred ca exista 🙂
a17_black_stripes_(1)

Cam atat! Week-end placut!

Mihaela Damaceanu