De cand am dus inapoi cuvertura de la Zara Home, am meditat mai bine si am concluzionat ca as avea mai multa nevoie de niste lenjerii de pat. Cuvertura pe care o am mai poate sa astepte, dar niste lenjerii  noi mi-ar fi mai de folos. Postarea contine si linkuri afiliate!

lenjerii si alte 6

Bine, ca daca as medita si mai profund, as constata ca nici de lenjerii nu as avea nevoie absolut urgenta, intrucat am mostenit un dulap plin. Sunt multe, sunt frumoase, sunt dantelate, dar…au o problema: sunt prea mici pentru paturile mele. Pana cand m-oi invrednici sa caut niste idei de adaptare a lor si oi gasi timpul si cheful sa vad care si cum se potrivesc intre ele, mai bine mai cumpar doua, ca de, e mai simplu sa arunci cu banii 🙂 Glumesc, chiar nu imi place sa ii arunc, dar prea am investigat subiectul, ca sa nu iau si eu niste lenjerii colorate, vesele si asortate cu interiorul camerei.

Cu aceasta idee, am pornit sa caut pe net ceva frumos. Am gasit fotografia de mai sus la Bellesser.ro unde intotdeauna sunt lucruri frumoase. Dar imi par cam scumpe, probabil am ramas deformata de preturile cu care am facut cumparaturi la Zara. Tot ce am luat era redus cu 70% si cum fiecare obiect a costat intre 19 si 29 lei, ma intelegeti, nu? Este drept ca lengeriile de pat si cuvertura erau reduse doar cu 50% si nu costau 19 sau 29 de lei, dar calitatea si bunul lor gust mi-au ramas in amintire si acum este greu sa dau mai mult pe lucruri pe care nu le pot pipai, palpa, mangaia. In concluzie, maine dimineata dau o fuga in Dragonul Rosu, este un intreg corp cu lenjerii acolo, sper sa ma hotarasc la ceva.

Mult mai convenabila la pret, imi pare aceasta oferta. Iau maine decizia de cumparare, dupa ce vad ce gasesc pe drumuriele Dragonului asiatic.
lenjerii si alte 1

Tot sucindu-ma eu cu lenjeriile, ajung intamplator si pe la Kurtmann. Dumnealui tocmai si-a reinnoit stocul cu produse Zara, ca tot vorbeam despre ele. Mi-a placut maioul acesta,

lenjerii si alte 2

dar si mai mult am admirat acest top, care costa doar 8 lei, redus fiind cu 80%. E, asa da!!!

lenjerii si alte 3

Ia vedeti si voi, poate va place ceva din aceste serioase reduceri de 80%. Vedti si marimile, ca sunt cam pentru domnisoare si doamne foooooarte subtiri. Erau niste pantaloni frumosi foc, la 19 lei in loc de 90 si intr-o ora nu i-am mai gasit!

La elefant.ro, am tras un ochi in fuga si mi-a placut acest tocator din bambus. Pretul de 26,90 lei pentru bambus si dimensiunile de 20 x 20 cm, este unul foarte bun. Il puteti vedea aici.
Platoul de mai jos (86 lei) si alte astfel de farfurii la bucata, sunt aici.lenjerii si alte 4

 

Iar din categoria cautare de amorul artei pentru a gasi reduceri serioase, am ales aceasta fotografie.

lenjerii si alte 5

Mai multe din aceeasi categorie puteti vedea aici. Asta daca sunteti in cautare de marci, de lucruri frumoase si de reduceri serioase.

Un frumos sfarsit de saptamana sa aveti!

Mihaela Damaceanu