Adica de cand am disparut, am mai aparut o data in Bucuresti-dar nu si pe blog si apoi am mai disparut foarte scurt.

Si iar am aparut si iar vom mai pleca oleaca.

Printre atata drum, nu este de mirare ca nu am mai scris. Iar acuma ma si mir ca am inceput 🙂

Pauza a a fost mai lunga decat ma asteptam si iar am constatat ca periodic imi prinde bine.


Pe drumuri m-au luat tot felul de ganduri despre blog si despre schimbari. Ca asa ma apuca pe mine schimbarile si intrebarile, cand sunt pe drumuri. Nu la inceputul anului, ca pe toti oamenii.

Unele ganduri erau bune, altele nu chiar. Om vedea ce o iesi, ca odata ce reintru in rutina zilnica, nu prea mai am timp de aplicat idei si ganduri.

Dar mai bine sa admiram marea, ca mie deja mi-e dor de ea.

Pana ce imi reintru in ritm si ma adun cu scrisul, va spun doar ca am ajuns putin la mare-de parca nu s-ar vedea, si mai putin la Iasi, am facut  un curs si mi-am mai umplut timpul cu o repriza de borcaniada si cu shopping. Sunt reduceri si multe chiar merita.

Dar tot mai bate un vant de vacanta printre neuroni, deci imi vor trebui cateva zile sa ma organizez.

De la Iasi, astazi va arat ceva inedit: flori cu stropitoare intr-o statie de tramvai. Si va trebui sa ma credeti pe cuvant-ca de aratat nu am cum sa va arat-in statie era si muzica.

Tot ce vroiam sa va spun este ca am aparut si ca sunt curioasa sa vad ce mai faceti, ce povesti ati mai depanat si cu ce v-ati mai ocupat.

Si mai vroiam, desigur, sa va multumesc pentru urarile legate de vacanta, pe care ni le-ati transmis cat nu am fost pe aici. Sper ca v-au placut ideile pe care le-am selectat pentru voi si poate vreodata va vor fi de folos.

Bine v-am regasit!

Mihaela Damaceanu