Motivul pentru care am declarat această săptămână ca aparţinând finanţelor personale, este că mi-am revizuit puţin frumoasele intenţii declarate la început de an. Şi cum stăteam eu iarăşi cam indisponibilizată în vârful patului, făcând analize financiare…, am tras concluzia că nu prea e de bine.
Pe de o parte la începutul anului îmi propusesem să obţin un mic venit suplimentar lunar, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar pe cealaltă parte am avut cam multe cheltuieli neprevăzute.
De aceea, cel puţin o perioadă trebuie să acord mai multă importanţă acestui capitol.

La începutul anului, când îmi fixasem ambiţiosul scop de a mai câştiga lunar 200 lei în plus, făcusem un mic plan, cam de unde şi cum. Am vrut să scriu atunci o postare în care să fac o analiză a ceea ce ştiu şi pot face, dar şi a ceea ce mi-ar plăcea să fac. Nu am apucat să îl scriu, dusă de valul treburilor cotidiene. Mai târziu, acest articol a fost scris de Iulia, structurat aproape la fel cu ce gândisem şi eu. Că nu degeaba se spune că cine se aseamănă se adună!
Dacă vă aflaţi într-o situaţie similară cu cea descrisă de mine, găsiţi articolul Iuliei aici.
Şi pentru că nu am felicitat-o direct pe Iulia, cam înţepenită fiind eu în week-end, nu ratez şi acum ocazia de a transmite blogului Economisim.info o urare de LA MULŢI ANI! Sâmbătă s-au împlinit trei ani de când Iulia a început să scrie pe Economisim şi o bună bucată din acest drum, am fost alături de ea, citind aproape zilnic articolele publicate, comentând şi învăţând de la ea. Mulţi dintre voi ştiu că Iulia este una din bloggeriţele pe care le îndrăgesc mult şi nu de puţine ori v-am spus acest lucru sau v-am invitat să citiţi blogul. Cu riscul repetiţiei, vă invit din nou, căci este un blog scris cu mult echilibru şi discernământ, dar şi cu o mare pasiune pentru finanţele personale. Aşa cum spune şi Iulia, nu întotdeauna este uşor să scrii zilnic, dar pasiunea ei pentru acest subiect, dublată de o foarte multă muncă şi disciplină au fost ingredientele succesului de care se bucură blogul Economisim.
Felicitări, draga mea, mult succes în continuare, inspiraţie şi articole la fel de utile şi frumoase mulţi ani de-acum încolo! Şi mai doresc să-ţi urez acelaşi spor şi la scrierea cărţii pe care ai început-o, un proiect pe care, ştiindu-ţi pasiunea şi hotărârea, îl văd ca o continuare firească a succesului de pe blog!
Revenind la articolul despre care spuneam că îl gândisem, dar nu am apucat să îl scriu, vroiam să vă spun că în afară de ce pot, ce ştiu şi ce îmi place să fac pentru a suplimenta venitul, am mai descoperit două întrebări pe care trebuie să mi le pun. Şi mai ales, cărora trebuie să le găsesc răspunsurile!
Este vorba despre ce timp şi ce resurse de energie mai am? 
Până aflu aceste două răspunsuri, dacă nu cumva împrumut de la voi în cazul în care aveţi în exces timp şi energie, vă mai aştept zilele următoare! Poate dacă scriu şi câte ceva despre cum mă gândisem să câştig bănuţii aceia mulţi, se mai şi întâmplă să aflu răspunsurile.
O săptămână frumoasă să aveţi!
Mihaela Dămăceanu

Continuarea acestui articol este în următoarele:
Cu „Practic în bucătărie” câştigi bani scriind reţete
Cu „Cărticica practică” poţi câştiga 100 lei pentru o reţetă.