Mi s-a părut foarte bună iniţiativa Mihaelei Pojogu de a prezenta produse româneşti şi tot de la ea am preluat ideea unei lepşe, căci ar fi frumos să încercăm să popularizăm produse făcute la noi, pe care le cunoaştem şi le apreciem.
Chiar am folosit recent două produse pe care nu le ştiam şi pentru că am fost încântată de ele, aveam în gând să scriu câteva rânduri.
Dar am să încep prin a vă prezenta nişte încălţări deosebit de frumoase, pe care le-am admirat recent pe Facebook. Ce ziceţi de aceste ghetuţe de toamnă în care se adună splendoarea şi culorile verii?
Nu-i aşa că sunt deosebit de frumoase? Dacă doriţi să vedeţi mai multe asemenea „bijuterii”, le puteţi găsi pe rochiedeseara.ro.
Iar acum despre cele folosite.
Eram în concediul de la Saturn şi nu uitasem să îmi iau cu mine un lac de unghii. Astfel că în prima zi, mă pornesc să îmi cumpăr o ojă. O scurtă vizită prin câteva magazine şi mă opresc într-un supermarket unde se vindeau vreo câteva mărci de lac de unghii, cu preţuri cuprinse între 6 şi 11 lei. Convinsă fiind că la aceşti bani nu voi cumpăra ceva bun, aleg totuşi o culoare care mi-a plăcut şi îmi văd de treburile pentru care vine omul la mare.
Surpriza a fost că am ales, cu totul întâmplător, ceva ce m-a uimit deşi am plătit doar 8 lei. Este un lac ultrarezistent de la Farmec, nr. 108, într-o frumoasă nuanţa auriu-argintie. S-a întins foarte bine pe unghii, s-a uscat repede şi a rezistat timp îndelungat. E adevărat că la mare nu am spălat nici vase, nici alte cele, dar sincer vă spun că am fost încântată de acest lac de unghii. Am dat o căutare pe Google şi am găsit chiar şi preţuri mai mici de 8 lei.
Al doilea produs de care sunt la fel de încântată este crema CC de la Elmiplant. Pe aceasta am primit-o cadou de la sora mea, ce fusese atât de mulţumită încât s-a gândit să îmi cumpere şi mie una. 
Am folosit-o zilnic săptămâna trecută şi am remarcat imediat o foarte bună putere de acoperire. 
Deja în acest scurt interval, se remarcă o iluminare, limpezire şi uşoară netezire a tenului. Şi vă spun că foarte rar mi s-a întâmplat să observ vreun efect benefic la folosirea unui produs pentru faţă, într-un timp atât de scurt. Pe lângă cele multe beneficii pe care le-ar avea produsul, mai are şi caviar. Şi nu are parabeni.
Cam acestea sunt recomandările mele, legate de produse româneşti.
Mi-ar plăcea foarte mult să popularizăm ideea şi astfel să mai aflăm păreri.
Din acest motiv, iniţiez o leapşă pe care o poate prelua oricine doreşte să ajute la promovarea producătorilor români, dar fac şi câteva recomandări, cu speranţa de a impulsiona ceva mai mult ideea.
Aşadar, Carmen, VienelaIrina, Valentina, Iulia, Iuliana, Claudia, Adriana, Alice, Dana aş fi încântată să aflu ce produse româneşti vă plac.