martie 2016

5 posts

Mi-am zis sa acord ceva mai multa atentie organizarii garderobei, pentru ca mi-am ales ca organizare sa fie cuvantul anului si pentru ca acus’ vine Pastele precedat de marea curatenie. Si pentru ca primul loc de treaba este in dulap, incerc sa organizez intai ideile si apoi lucrurile de acolo.
schimbarea permisului de conducere
M-am gandit ca astazi sa va povestesc despre schimbarea permisului de conducere, pentru ca mi-am mai revenit putin si am zis sa mai scriu un articol de utilitate. Utilitate pentru cine este in situatia expirarii permisului, macar sa beneficieze cineva de invatamintele extrase de mine dupa alergatura  implicata de preschimbarea acestuia.
Ca tot au venit florile si culorile peste noi, hai sa vedem ce bluze de primavara, vii si mai tonice, ne ofera magazinele. Trebuie sa va spun ca am scotocit ceva prin magazinele virtuale si nu am fost prea superincantata.
Poezia aceasta, utila identificarii si memorarii cazurilor substantivului,  am gasit-o la Mihnea, in caietul de limba romana. Declinarea substantivului este una dintre cele mai importante lectii de gramatica si elevii nu o invata chiar foarte usor.
A trecut ceva vreme de cand am reusit sa fac transferul, dar treburile ce urmeaza a fi puse la punct sunt multe si merg foarte incet. Asa cum v-am mai spus, trebuie sa copiez toate fotografiile de pe Superblogul lui Mihnea si sa le integrez aici. Sunt aproape 700 de articole si multe din ele …
PAGE TOP