Nu am mai scris un meniu nou cam de multa vreme. Intrucat mi-a lipsit organizarea pe care mi-o aduce, mi-a venit ideea sa folosesc si meniurile pe care le-am facut mai demult.
DSC01955
Asa se face ca pe viitor voi incerca sa fac meniuri noi cu tot cu lista de cumparaturi si voi completa si meniurile existente cu listele aferente.

Ca noutate, meniul de mai jos va fi pentru doua saptamani. Il voi repeta si in saptamana urmatoare. Imi este cam greu sa mai fac atatea meniuri si liste si ma gandesc ca nu sughita baietii sa manance aceleasi feluri doua saptamani consecutive, mai ales ca le place ce le-am trecut aici.

Pentru cine citeste de mai putin timp blogul, precizez ca din felurile de mancare trecute pe zile, pregatesc cam 6 portii, astfel incat sa ajunga pentru o cina si pentru pranzul zilei urmatoare.


Duminica este zi in care fac ce ne inspira atunci si de obicei gatesc cam de patru ori pe saptamana, intr-o zi de gatit fac ciorba si felul doi pentru doua zile(adica doua din felurile doi de mancare din lista).

Luni
ciorba de fasole cu varza si afumatura 
strudel cu visine
Marti
 ciorba de fasole cu varza si afumatura
broccoli cu friptura de curcan invelita in varza murata
Miercuri
  paste cu sos de rosii, legume si masline
placinta cu spanac
Joi
ciorba de cartofi cu bacon(acrita cu zeama de varza)
salata de fasole cu sfecla, castraveti murati si peste
Vineri
salata de cruditati cu soia
legume la tigaie
Sambata
ciorba de cartofi cu bacon
chiftele din carne de porc cu piure de cartofi si salata de varza murata
chec cu cacao

 

Pentru pachetele lui Mihnea voi lua o bucata de muschi file pe care il voi fierbe cu multe condimente. Din acesta voi face sandvisuri trei zile, o zi ii dau placinta si in ultima zi primeste bani sa isi ia ce vrea.

 

Pentru dimineata, eternul arpacas cu fructe, cereale cu iaurt/piure din banane, cascaval, oua fierte si in week-end omleta. Miercuri si vineri pate de soia si tofu cu castraveti si paine integrala.
O saptamana frumoasa!
Mihaela Damaceanu