Iaca ce fac eu de o ora incoace! Visez la o calatorie, una mica-mica, cat de mica. Oare ce o zice sotul meu?

In orice caz, virtual m-am plimbat prin Londra, Roma, Viena, Istanbul…. Toate ofertele interesante de la Vola, le gasiti aici, dar eu vreau sa vi le arat pe cele ce mi-au parut mie cele mai interesante. Postarea contine linkuri afiliate.

1. Dintre ofertele pentru Londra, m-am uitat la Hotel Ibis Styles London Excel. Daca pentru doua nopti cazare, mic dejun si transport cu avionul, pretul incepe de la 149 euro, pentru un sejur de 5 nopti cu mic dejun inclus ( si avion) s-ar plati doar 289 euro cu plecare din Bucuresti si 269 euro la plecarea din Cluj.

tower-of-london-
Later update: tocmai ce am citit ca Ryanair ofera pentru Romania zboruri one way catre Italia, la preturi incepand de la 2 euro pentru calatorii in perioada ianuarie-martie. Oferta este facuta cu ocazia zilei nationale si rezervarile se fac pana inainte de 02 decembrie. Pret de 2 euro nu am gasit pe siteul lor, dar erau multe la 9,99 euro pe sens.
 
2.  Roma 2 nopti, mic dejun si avion incepe de la 70 euro, pretul fiind redus cu 75%, de la 280 euro. Recenziile nu sunt stralucite, insa. Dar se poate gasi ceva bun in toate ofertele acestea. Ceva mai bune am vazut la Hotelul Porta Maggiore si la Hotel Morgana.

roma

3. Viena incepe de la 199 euro, pret ce include cazare pentru trei nopti, mic dejun si transport cu avion. Hotelul Lucia are review-uri mai bune, iar Hotelul Kolping Wien Zentral este situat la 1 km de centru.
roma 1

Eu ma declar interesata de aceste oferte foarte convenabile, acum sa vad restul familiei.
Dar ca sa nu zboare ele de la reduceri, am zis ca poate cineva ar fi interesat.

Un sfarsit de saptamana placut!

Mihaela Damaceanu